Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Izvini ali koji ti je to doktor koji te nije poslao da uradiš spermogram a imaš takve probleme ? Ne mora ni da tražiš od njega uput idi kod lekara opšte prakse i traži uput da uradiš spermogram ili na kraju krajeva otidji u neku privatnu laboatoriju, tamo ti ni ne treba uput samo platiš , daš spermu i neka ti to neko pogleda ili oni tamo u laboratoriji ili nadji nekog doktora !
Baš mi čudno da nisi radio spermogram !!
Ako ovo 22 pored tvoga imena znači tvoje godine pitam te da li tvoji roditelji znaju za tvoj problem ?
svakako da znaju za moj problem,isao sam u privatnu kliniku i samo to odradio,znam ako opet odem da me nece poslati na operaciju jer neznam zasto ne zele,a doktori u drzavnim njima mi se bas i ne ide
otici su u drugu privatnu polikliniku za nekoliko dana,i nada se da ce me operisati uskoro jer me boli i kad želim pogledati vece jako me bole dok ih diram,uradit cu sve
Ako hoćeš moj savet a vezno za privatne klinike : uradi to u državnoj ustanovi !
Mnoge te privatne klinike nemaju osnovne stvari iako se reklamiraju da su svemoguće.