Promene na glansu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
laki78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 11:45 pm

Promene na glansu

Post od laki78 »

Pozdrav, na glansu ima kao neki bris kruga, nekad je veci, nekad manji, a u njemu jedva vidljive promene koje nisu bas iste kao boja glansa. Ta jedva golim okom vidljiva kruzna "flekica" je uvek spojena sa uretrom. Smatram da ona nastaje usled nekih promena iz uretralnog dela, od urina, ili dr. U Polne bolesti ne sumnjam, vec godinama imam odnos samo sa jednom osobom, i to zasticene odnose. Ponekad kada uriniram osetim da lagano zari uretralni kanal i malcice ponekad zapecka. Ne znam od cega moze biti problem, da li bubrezi inficirali kanale?? Sta da radim. Da uradim bris glansa ili..?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Promene na glansu

Post od aa_aca »

Чудо једно. Бринеш се за пенис, а за бубреге не. Одмах да даш урин и уринокултуру са антибиограмом. Почни да пијеш више чисте воде.
laki78
Novi član
Novi član

Post od laki78 »

To za bubrege sam lupio bezveze. Ko zna od cega je.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можда си лупио али си погодио. Уради оно што сам ти написао.
laki78
Novi član
Novi član

Post od laki78 »

Hocu, naravno. Cak nekad i akd sedim osetim kako me zari u penisu.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Онда пожури. Можда би могао и неки чај да узмеш из Института "Јосиф Панчић". Свакако повећај количину дневног уноса чисте воде: бар три деци на десет кила телесне масе.
laki78
Novi član
Novi član

Post od laki78 »

Urinokultura ............................................................................... 500,00 ................. 48 h
Urinokultura – brzi test .............................................................. 920,00 ................. 24 h
Urinokultura – brzi test sa antibiogramom (3 antibiotika) ......... 1810,00 ................. 12 h
Urinokultura – brzi test sa antibiogramom (5 antibiotika) ......... 2280,00 ................. 12 h

Sta od ovoga da izeberem? :-?
laki78
Novi član
Novi član

Post od laki78 »

Imam kuci caj protiv bakt. u mokraci za decu i trudnice.. pijem ga ponekad.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Први пут видим толике цене. И ограничење на број антибиотика? Не знам шта да ти кажем. Погледај у још некој лабораторији. Ако имаш пара, уради најскупљи са највише тестова.

Чај за децу и труднице је управо за њих. Треба ти озбиљан чај и да га пијеш редовно а не понекад.

Много су ти одужио. Пожури.
laki78
Novi član
Novi član

Post od laki78 »

Jesam oduzio ali to traje mesecima tako da jos nekoliko dana nece svet promeniti. Tek sad sam poceo voditi zdrav zivot, nema alkohola, cigareta, zdravija hrana.. nisam pameti imao kad sam bio tinejdzer. Pa kad mi se ukocilo levo rame, onda mi doslo u glavu. Sad me polako stizu posledice nemarnog zivota. Ali ne predajem se. Pobedicu. Mislim pozitivno. :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Само буди упоран и истрајан и успећеш. Чудо је из чега све организам може да се извуче само ако се правилно одржава.
Odgovori