Problemi sa uretre pomos

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

fallenitocair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2017 11:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problemi sa uretre pomos

Post od fallenitocair »

Ljudi zdravo svima, imam 20 godina vec pola godine i vise maci me problem sa uretrom imam na kraju penisa kao zatezanje uglavnom posle mokrenja imam postojani nagon za mokrenja osecam kao napada u nekih momenata kao pritisak imam isto tako iscedak iz mokrace uvek kad idem u wc-u posle pola sata ja idem opet i vidim da se kapke mokrace cede sa mokracnoj cevi,bol u desnom delu tu kod predelu do testisa,uradio sam mozda vise od 10tak urina,urinokulture,psa prostate,2 spermo kulture,uradio sam mozda i 10 krvnih slika nista nije pokazalo uradio sam i bris uretre 3 puta nista nije pronadzeno opet dosao sam do to da uradim i cistoskopiju i nasli su kao neki otok sa neke stare infekcije dali su mi da pijem citeral i dekstametazon za otok tablete ali dok sam ih pijao ja mislim da sam se osecao jos gore,otisao sam posle mesec dana opet dala mi je neke za opustanje muskule tu kod prostate i nekih antibiotika i to sam ispio i nista bio sam kod 2-3 razlicnih urologa svako razlicno al niko da nadze pravo resenje bio sam i kod specijalista sta otkriva sve preko krvi otkrio mi je strepto koke i stafilokoke i neke mesane simplaste u tijelu i kaze da one prave probleme i sa uretre i ostalo...Jel ima neko rijesenje ili neko ko mu se ovo isto desilo da mi to pomogne bio mu blagodaran cijeli zivot zato sta ovo stvarno smeta i nemogu nista da radim kao ranije..??
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Problemi sa uretre pomos

Post od aaaca »

Шта си предузео осим што си ишао код лекара који ништа нису урадили?
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

Preuzeo sam uzimao sam dosta cajeva tecnosti izbegavao sam raditi sa teze stvari ja sam nonstop u pokretu a primetio sam kad mi se tijelo zagrije kad sportujem da se to gubi al kad se telo ohladi opet sve sam koristio do sada i nikakvo resenje nema opet isto opet imam bolove..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

А да пробаш са оригано уљем у капсулама?
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

Prepisali su mi tablete selen sad i stavljam neke cepcinja u anusu za sve vrste glivicne infekcije kandide i ostale rekla mi je da ce mi sigurno biti bolje al nece nista ne reaguje.. Probacu ovo sta kazes ali mozes da mi das mislenje tvoje poopsirnije sta bi moglo ovo biti i zasto traje toliko dugo i nista nece ga izleciti?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Нисам баш нешто упућен у полне болести али мени ово личи на трипер ако већ није уринарна инфекција. Невероватно је да ништа нису пронашли у својим анализама.

Због тога мислим да је најбоље да извршиш један општи напад на подмуклог агресора, да се тако изразим: спалиш све живо (као што су Амери радили у Вијетнаму). Није да их подржавам него само дајем као пример како се поступа са неким са ким не можеш да изађеш на крај а не знаш ни о коме се ради. Немој да после испадне да сам неки фашиста. :wink:

Селен је безвезе јер је користан за штитну жлезду. Какве везе има са инфекцијама?!

Дакле треба ти оригано уље, бели лук, чајеви за уринарне инфекције (види у Институту Јосиф Панчић), петролеј и тако даље - све истовремено.
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

Brate i ja sam na pocetku mislio da tripam da se bojim da nije do mene jest u pravu si uplasio sam se od necega sta sam vidio al nije tako da nije nista ima ocite promene glavica penisa skoro uvek je crvena vene su izrazene mnogo imam sluznice iz mokrace i posle pola sata od mokrenju imam bolove u desnu stranu tu kod butove do testisa nasli su mi isto tako tecnost u testistima koje kazu da je sve od te neke infekcije sta sam imao ranije imam zatezenje tu na kraju kod penisa ima mnogo pricina zasto to nije samo trip.. I da sta kazes nisu otkrili toliko znaju doktori u danasnje vreme nedaj boze da trebas ici kod njima sve je to propalo ma bilo privatni bilo drzavni doktor barem kod nama.. Ako znas neko resenje stvarno bio bi ti blagodaran..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма не "трипујеш" него полна болест која се зове трипер (капавац).

А предлоге сам ти написао: оригано, петролеј...
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

Ma sve sam probao malo namali kad prekinem to. Opet isti problem al probacu hvala ti..
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

Ali ti kao sta kazes i evo sta ja citam to se prenosi premo seksualne odnose a ja sam vec sa devojkom 3 godina nijednom nismo uradili bez zastite/kondoma a uradio sam. I bris uretre 3 puta nije nista pokazalo ja mislim da nema nisto od ovo ili je nesto drugo?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Стварно не знам али неке полне болести могу да се пренесу и преко јавних купатила, свлачионица и слично. Пошто лекари не могу да нађу узрок мораш сам да истражиш симптоме. Мени такво цуркање личи на трипер али је чудно да су све анализе негативне.

Ко ти је радио лабораторијске анализе?
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

brate radio sam na puno mesta nije samo na jedno da kazes pa da su pogresili ili niso nasli slucajno radio sam na puno mesta nista ne pokazuje a i sediment mokrace i krvi su strasno mirni obicno kad neko ima nesta problema oni prvi pokazuju kod mene su mirni al nikako da nadju sta je a ja imam problema jos .
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па онда ти остаје једино да пробаш са оним општим начинима лечења као што сам ти горе написао. Можда чак и да почнеш са алкализацијом организма.
fallenitocair
Novi član
Novi član

Post od fallenitocair »

Sta je to alkalizacijam organizma? Ne shvatam
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Алкализација организма је начин исхране и живота којим се повећава ПХ (pH) вредност организма. Прочитај књигу Теодора Бародија "Алкализуј се или умри".
Odgovori