Pozdrav,
Imam 21 godinu i nikada nisam imao seksualni odnos. U poslednjih godinu ipo dana sam jedno 3,4 puta imao priliku za isti, al dzabe kad ne mogu da postignem erekciju dovoljnu za penetraciju. Dakle tokom predigre bude erekcije ali kad treba staviti kondom ili kad treba da dođe do penetracije sve ode u vražiju mater

Tokom masturbiranja je uglavnom sve uredu i imam jutrenje erekcije, s tim što mi se nekad desi 'zakasnela' jutarnja erekcija tj ustanem recimo ujtru nema erekcije spremim se odem na posao i posle recimo 2,3 sata sedim u nekom kaficu il negde bilo gde kad ono erekcija iz nevezanog

i to veoma jaka hihi

ali kada sam sa devojkom vrlo teško mogu da postignem erekciju jaču od recimo nekih 50 %
Što se tiče životnog stila, pušač sam, jako retko pijem alkohol bukvalno jednom u par meseci, radim u proseku 10 sati dnevno

bavim se prodajom (gde si konstantno pod pritiskom i stresom - prodaj, prodaj, prodaj, !) studiram privatni fakultet koji sam plaćam (što mi je još jedan pritisak), ranije sam se baš dosta bavio sportom al u poslednjih godinu dana nemam baš puno vremena, a ni volje da budem iskren. Trenutno nemam devojku, a gore opisana situacija je počela izuzetno da utiče na moje samopouzdanje te se da budem iskren nešto ni ne trudim da nađem devojku, moglo bi se čak reću da izbegavam interakciju sa ženama u tom smislu
Nadam se da je moj problem psihološke prirode. Voleo bih da čujem vaša mišljenja, a svakako bih želeo da odem i kod urologa jer sam ovog problema svestan već neko vreme i stvarno bih želeo da ga rešim. Da li pregled mogu obaviti u studentskom dispanzeru te kako se trebam pripremiti za isti ?
Hvala unapred