Problemi sa mokrenjem posle operacije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pavlovicka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 03, 2012 12:08 pm

Problemi sa mokrenjem posle operacije

Post od pavlovicka »

Moja majka je imala 22.12.2010 godine oprerciju podizanja besike i izvadjena joj je materica. Zavrsna dijagnoza joj je Hysterectomia totalis vaginails cum conservation adnexorum bil, Colporaphia anterior cum elevation vesiae urinarie et uretrae sec. marion. Colpomyoperineoplastica.
Operacija je protekla u redu, dobro se oporavljala iako je dijabeticar. Nosila je kater 5 dana, i imala je normalnu diurezu od 1200 do 2000 ml dnevno. Od kada su joj skinuli kateter ima bolove i kada mokri i ovako. Pije dosta tecnosti, cajeva od brusnice, persune, uvin i tablete Ciprocinal od 500mg 2X1. Jos uvek ne ide normalno u wc, ide cesto i mokri po malo. Zanima me da li je to normalno posle operacije?
I ako jeste, kada ce uspostavati normalnu funkciju besike?
Hvala unapred na odgovoru :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problemi sa mokrenjem posle operacije

Post od Dr011 »

pretpostavljam da je operacija bila 2011...u tom slucaju jos je to sveze, treba par nedelja da se lepo oporavi i profunkcionise, verovatno ce svakim danom biti sve bolje...ako ne bude poboljsanja naravno na pregled pa da se vidi sta dalje...
pavlovicka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 03, 2012 12:08 pm

Re: Problemi sa mokrenjem posle operacije

Post od pavlovicka »

Da 2011, pogresila sam. :D
Odgovori