PROBLEM U TRAJANJU SEKSA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
stankoopacic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 11:06 am

PROBLEM U TRAJANJU SEKSA

Post od stankoopacic »

IMAM PROBLEM SA DEVOJKOM,A I DRUSTVO ME ZEZA ZATO STO NEMOGU DUGO DA IZDRZIM...PRVI PUT KAD IMAM SEKS JA SVRSIM ZA 2MINUTA A MOZDA I MANJE,NEKAD TRAJE SKORO 10MIN ALI RETKO KAD...I ZBOG TOGA NE MOGU DA ZADOVOLJIM SVOJU DEVOJKU,AKO BI MOGO NEKO DA MI POMOGNE NEKAKO BIO BIH MU ZAHVALAN..
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: PROBLEM U TRAJANJU SEKSA

Post od MarkoKg9 »

Koliko imaš godina?

Verovatno si mlad, nije to ništa čudno i ti koji ti se smeju ili nikad nisu imali odnos ili se prave "baje". To sa vremenom dodje na svoje, moraš da se opustiš i uživaš, a u početku obično većini muškaraca treba malo vremena da dodju do vrhunca.
stankoopacic
Novi član
Novi član

Post od stankoopacic »

20godina
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Post od heldenbariton »

Ako zaista imas problem preuranjene ejakulacija za to treba strucna pomoc i treba na tome dosta raditi.. Mi muskarci kada tek pocnemo sa sexom normalno je da ne traje dugo meni je prvi trajao jedva deset minuta ako i toliko tad sam imao 16 tacnije nepunih 17,sada i po sat ali iskreno retko kad jer se smori i lepsa polovina, uglavnom 30 min +. Zavisi od raspolozenja i zelja oba partnera.Neiskustvo-treba vremena nama muskima da se naviknemo na osecaje da "opipamo" istrazimo , spoznamo sta i kako. Mi muskarc imamo "natele" orgazma kada mozemo(ALI NE MORAMO) da svrsimo ali ako npr. lik kad pocne sa sexom,penetracijom i cim mu dodjer taj prvi nalet,osecaj da ce da svrsi i on nastavi da radi isto da bi svrsio to je lenjost,tad se menjaju poze ili se uspori, jer sex nije trka za orgazam.
Sex je fenomenalna stvar koja se radi celim telom sa svim culima ne ono debilno misionarska poza 3 minuta bez ikakve strasti itd.
stankoopacic
Novi član
Novi član

Post od stankoopacic »

problrm je sto sam u pocetku po pola sata- sat vremena mogo a sad jedva 5 minuta...ne znam kome da se obratim bas za ovo,a malo mi je glupo da idem kod dr pa da me ona salje negde.ja bi odma otisao kod nekog dr koji je bas strucan za to...
Odgovori