PROBLEM SA TESTISOM

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
BLAGOJCE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 1:50 am

PROBLEM SA TESTISOM

Post od BLAGOJCE »

MOLIM VAS JAKO SAB ZABRINET BOIM SE DA NE IMAM RAK NA TESTISU POJAVLJAO MISE OKO LEVI TESTIS MALO KAO CVORCE ,MISLI MOZDA SAM GA IMAO OD DDAVNO ALI JAS SAM SEA OSETIO JAKO SE BOIM MOZDA JE RAK ,NE MAM NIKAVOM BOLOVE ALI MOLIM VAS POGNETEMI STA DA RADIM
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: PROBLEM SA TESTISOM

Post od Dr011 »

dok se ne opipa ne moze nista da se kaze...zato obavezno idi kod urologa na pregled!
BLAGOJCE
Novi član
Novi član

Post od BLAGOJCE »

neznam sta da radim ali be z obzir na sve mora da idem,ali boim se ,nemam nikakvi bolovi samo malo kako kuglica oko levi testis,
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

samo ti sibaj jer po tome sto si napisao,zavisi ako je oko testisa ili u njemu...samo ti idi bez ustrucavanja,ja ti ovo pisem jer sam ja imao na samom testisu cvoric koji je posle porastao,zato idi vec sutra po uput...
BLAGOJCE
Novi član
Novi član

Post od BLAGOJCE »

pa imam na testis vnatre,i sta si uradio sta su ti rekli ,kad si ima moju problem
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

necu da te plasim zato idi kod doktora...ja sam imao rak,ali kod mene je bilo opasno zato sto sam dugo cekao,zato ti idi kod doktora...mada,postoji mogucnost da je bruh koji je nastao na testisu pa da je to problem,u svakom slucaju idi kod doktora i proveri o cemu se radi!!!nemoj se zezati sa time!!!
BLAGOJCE
Novi član
Novi član

Post od BLAGOJCE »

svajcam te, ali molimte kazimi jos ova ja nemam nikavi bolove nemamnikakvom problem samo to malo kuglice mis e pojavio dali si ti imao bolove ili neki drugi problemi
BLAGOJCE
Novi član
Novi član

Post od BLAGOJCE »

hocu da pitam jer mozda je i neso drugo sven rak,post jas nemam bolove ,ali bez obzir idem kod lekara utre
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

nemoj se zezati i idi,jer sto duze cekas to ces sebi gore naprviti,mozda nije nista,mozda je nesto ali bices mirniji kad to obavis...pozdrav...
BLAGOJCE
Novi član
Novi član

Post od BLAGOJCE »

fala ali sta da radim mora da idem,ali jos se nadam neznam pozdr
Odgovori