Problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
apach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 2:33 pm

Problem

Post od apach »

Dobar Dan pre 5 godina sam operisao prosirenu venu na levom testisu i od posle operacije osecam bol u istom testisu ikoja se iz godine u godinu povecava.Bol se javlja prilikom stajanje duzeg, setnje,bilo kakvog napora. Bio sam dosad na kontrolama kod urologa,opsteg hirurga,sportskog doktora,neurologa i sve je bilo uredu.Samo mi je hirurg konstatovao prosireni ingvinalni kanal ali nema kile. Urolog mi je rekao posle svih nalaza/UZ,briseva,urinoanaliza...../ da je sve uredu i da stisnem zube.Ja sam ga poslušao i nastavio sa treningom. Pre 3 meseca tokom treninga/radio sam ledjnjake/ sam osetio čudan osećaj u predelu levog testisa,leve strane penisa i okolo anusa.Osećaj je nešto izmedju golicanja,jeze,svraba,i osećaja prilikom seksualnog odnosa.Otisao sam odmah u urgentni i doktor mi je tamo rekao da sam istegao nervus pudendalis i prepisao mi je da pijem beviplex.Posle 3 meseca situacija je i dalje ista,prilikom bržeg hoda ili trka osećam nekakav osećaj kao seksualno uzbudjenje i jeza ali bez erekcije a u mirovanju osecam golicanje u penisu testisu i okolo anusa.Otisao sam kod svog neurologa i on mi je prepisao milgamu.Od pre nedelju dana poceo sam da osecam goruci bol u penisu prilikom pipanja i masturbacije.Moje pitanje je da li ce se taj osecaj povuci i za koliko vremena treba da ocekujem oporavak.Takodje me interesuje da li cu moci u buducnosti da treniram i da li moze doci do seksualne disfunkcije.Unapred hvala
Odgovori