Problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Farmaceut122
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:51 pm

Problem

Post od Farmaceut122 »

Ovako imam jedan veliki problem sa penisom.
kao 1. velicina- imam 13 god a on je svega 5,5 van erekcije i 8,5 u erekciji :roll:
kao 2.- izgleda kao kod bas male dece- dosta debeo naboran i zacepljen sloj koze na vrhu
kao 3.- kad nije u erekciji, mogu ga normalno zavuci da ceo glavic izadje napolje i to bez posebnih teskoca, ali u jednom trenutku kozice nece ni da mrdne, a vidim kako je sa leve strane slepljena za penis necim lepljivim belicaste boje (nije s*erma jer ga ima uvek i samo tu) Dok je u erekciji, mogu zavuci vrlo malo, tek da glavic krene da se vidi, a onda osetim bol i ne mogu da zavucem dalje

Takodje, stidne dlake su tek krenule da mi rastu i nema ih puno (mozda samo 2-3 velike i tamne a ostale su male) ali ono sto je cudno je sto sam po rukama izuzetno maljav, a po nogama prosecno.

E sad ja ne znam dali je to fimoza, a najvise bih voleo da je to, jer sam nacuo da ovakav penis i manjak stidnih dlaka mogu da ukazuju na nesto mnogo gore- hipogonadizam valjda, mada nemam ostale simptome (manjak mase, misica i ostalo- poptuno sam prosecan mozda malo ka mrsavosti ali sam ranije bio cak i bucmast)
molim vas da mi pomognete
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem

Post od aa_aca »

Добро је да си већ одредио шта ћеш бити у животу - фармацеут са 13 година. Свака част. :)
Елем, да ти помогнем колико могу:
1. нормално
2. нормално
3. ако нема неко стручан да ти покаже како, скокни до лекара да ти објасни шта да радиш - као што сам ти већ написао у другој теми. :)

Длачице су у реду.

Надам се да си свестан својих малих година. Слободно се понашај као дете - у мери у којој је то данас уопште могуће. :(

Поздрав!
Odgovori