Problem...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Tintilinic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 25, 2012 1:05 pm

Problem...

Post od Tintilinic »

Imam jedan problemčić cijeli svoj život i kao ostatak balkanskog naroda draže mi se skrivat nego otići u bolnicu riješit taj problem...

Naime moj spolni organ je poprilicno mal dok je u svom "spustenom" stadiju i zatvoren je kozicom. A kad se "digne" glavic mi nije izasao vani, mislim...mogu kozicu nategnut tako da se on vidi cijel al se za par sekundi vrati sve nazad...
Stvarno ne znam kako bi ovo opisao posto je pomalo i tesko pisat o ovome...
Nadam se da je izljeeccivoo
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem...

Post od vasa »

naravno to sa kozicom jeste izlecivo a mozes naci dosta o tome i na ovom sajtu a i drugde a i o velicini --koja nije najbitnija u svemu
Tintilinic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 25, 2012 1:05 pm

Post od Tintilinic »

Procito sam i vidio da stvarno puno ljudi ima problema sa kozicom al ne mogu da nadjem svoj problem nikako...
Ja nemam problema sa velicinom ako si to pomislio, mislim ruzno sam objasnio posto stvarno ne znam kako bi napisao.
A i ne znam bas strucnih naziva sto se medicine tice tako da cu koristit ove po naski ( digo, spustio ; )
Kad se meni "digne" on je sto se tice cm iznad prosjeka, samo je meni problem kad je on "spusten", ne stoji normalno vec se sakrije kao puz u kucicu na5bjoa5btj5oje
Mislim da bi to trebalo imat neke veze sa glavicem i mozda nedostatkom krvi u spolnom organu...
Mislio sam da ce kakav "doktor" dat neki konkretan odgovor da ne moram ici u doktora, al izgleda da nema druge opcije...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Mozes li ti prevuci kozicu sa glavica kad se digne????
sve ostalo je normalno i kod drugih ljudi je to isto--drasticno se smanji i uvuce u kozicu i to nije nikakav problem
Odgovori