E sada imam 14 godina.
Moj problem je sledeci:
Prepucijum mogu da prevucem preko glavica,stoga nije fimoza,ispod glavica ne ostaje,tako da moze da mi ostane tako koliko hocu,stoga nije ni parafimoza,e sada kada hocu i dalje malo da povucem dolazi do problema tada se vidi da je frenulum,dugacak ali ne dovoljno,jer mogu samo od kraja glavica nekih 1-2 milimetra da ide.Pokazao sam tati(posto otvoreno pricamo o takvim stvarima,jer sam ja naucen da je sex najprirodnija stvar koja postoji,i po njegovom iskustvi,posto je ljemu pukao freenulum u toku odnosa i on misli da trebam otici kod urologa).Po njegovom savetu i otiiccu sa njim kod urologa,samo za to treba uput,jer tu nema privatnog,i stoga mi trebamo da odemo u savetovaliste.
Mene interesuje koliko bi trajao zahvat,njegove posledice(mislim krvarenja,uvecanje penisa,preosetljivost i sl.) i kako se zove strucni naziv moga problema i sve u vezi njega...
Problem...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem...
Ako je to u pitanju sto kazes strucni naziv se zove ..freunulum breve..Znaci to je totalno bezopasna operacijia i nemoj nista da brines.Idi kod lekara uzmi uput za urologa.Sama operacija traje 10ak min.Dobices anesteziju ,doktor ce preseci frenulum i zasiti to.Nije bolna sem prvih 20 sekundi kad dobijes anesteziju.Oporavak traje oko 3 nedelje i desavace tiVeliki_BWAT napisao:E sada imam 14 godina.
Moj problem je sledeci:
Prepucijum mogu da prevucem preko glavica,stoga nije fimoza,ispod glavica ne ostaje,tako da moze da mi ostane tako koliko hocu,stoga nije ni parafimoza,e sada kada hocu i dalje malo da povucem dolazi do problema tada se vidi da je frenulum,dugacak ali ne dovoljno,jer mogu samo od kraja glavica nekih 1-2 milimetra da ide.Pokazao sam tati(posto otvoreno pricamo o takvim stvarima,jer sam ja naucen da je sex najprirodnija stvar koja postoji,i po njegovom iskustvi,posto je ljemu pukao freenulum u toku odnosa i on misli da trebam otici kod urologa).Po njegovom savetu i otiiccu sa njim kod urologa,samo za to treba uput,jer tu nema privatnog,i stoga mi trebamo da odemo u savetovaliste.
Mene interesuje koliko bi trajao zahvat,njegove posledice(mislim krvarenja,uvecanje penisa,preosetljivost i sl.) i kako se zove strucni naziv moga problema i sve u vezi njega...
se blaga krvarenja u tom periodu tako da nemoj da se brines.Ispiraces hipermanganom ili kamilicom i za nekih 45 dana si ko nov.I imaces blage bolove kad budes imao erekciju na tom mestu al samo prvih mesec dana nako zarastanja dok se kozica ne rastegne.Mozda ce ti predloziti laserski da to uradis kao manje je bolno,al veruj mi da je mnogo bolje i kvalitetnije to uraditi hururskim putem!
Nadam se da sam pomogao ....poz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5