Imam problem kada stavljam kondom.
stavljao sam non stop durex classic i probleme imam !
Jbt stavim ga na glavic i naravno pravilnu stranu okrenem, zategnem ga, krenem svlaciti i cim prodje glavic zapadne i obruc od kondoma se zaglavi koliko god ga vukao dole nece samo ga pokvarim i moram baciti, a u tome mi i erekcija spadne .
To je verovatno zato sto je malo veci glavic pa ne zapadne tu ispod njega odmah !
Probao sam i da stavim dva kaziprsta na glavic pa da prevucem preko njih pa onda kada prodje to gdje zapadne da izvucem prste dzaba opet i to ne uspije mi.
Navucem ja njega nekako ali nije to to, spadne i erekcija itd itd. npr kada mi se zaglavi uzmem rasirim ga uzmem za obruc kondoma i rasirim i svucem do dole, pa onda svalacim opet do dole ali opadne erekcija pa se digne i onda nekako drzi ne spada.
Nzm sta da radim da ga normalnos stavim?
Ovaj Durex Classic je 56 mm ne treba veci mislim i nema veci taman je!
:'(
Problem sa stavljanjem kondoma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem sa stavljanjem kondoma
Pozdrav.
Probaj sve to isto kući dok masturbiraš, polako i opušteno, jer tada će ti teže spasti erekcija pogotovu ako imaš neki video sadržaj
Pokušaj slobodno da povučeš kondom malo grublje tj rastegneš ga u širinu pre nego što ga srolaš ispod linije ispod glansa. Dosta je izdržljiv kondom i neće tako lako pući mada vodi račina da ne bude posle problema. U svakom slučaju ja bih bar tako pokušao, znači slobodno prstima raširi kondom, prevuci ga preko te "kritične" linije, i onda ga pusti i srolaj....
Javi da li si uspeo da ovladaš tehnikom
Probaj sve to isto kući dok masturbiraš, polako i opušteno, jer tada će ti teže spasti erekcija pogotovu ako imaš neki video sadržaj

Pokušaj slobodno da povučeš kondom malo grublje tj rastegneš ga u širinu pre nego što ga srolaš ispod linije ispod glansa. Dosta je izdržljiv kondom i neće tako lako pući mada vodi račina da ne bude posle problema. U svakom slučaju ja bih bar tako pokušao, znači slobodno prstima raširi kondom, prevuci ga preko te "kritične" linije, i onda ga pusti i srolaj....
Javi da li si uspeo da ovladaš tehnikom