Problem u sexualnom odnosu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Ptica87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 11:21 pm

Problem u sexualnom odnosu

Post od Ptica87 »

Molim da mi neko iole stručan da konkretan odgovor.
Imam 25 godina i u vezi sam sa djevojkom koja je prilično zgodna. Ima na tijelu sve što me pali na jednoj djevojci i naravno da me strašno uzbuđuje. Međutim, imam problem pri sexualnom odnosu. Tačnije, pitanje erekcije. E sad, da pojednostavim narodnim jezikom. Na početku sexualnog odnosa moj penis je kao kamen, ali jako kratko zadržava to stanje. Dakle, svega nekoliko sekundi kasnije spada. Također, u toku sexualnog odnosa, ako ga (da izvinete) izvadim, da bih promijenio pozu i sl., automatski gubi čvrstoću. Isitna je da sam pušač, ali previše sam mlad da bi to bio uzrok. Istini na volju, jednom mi se sa njom desilo da zbog umora nije mi se mogao dići, ali kako smo prilično otvoreni jedno prema drugom, pričali smo o tome pa smo zajedno nastavili pokušavati. Dakle, ukoliko ne bih mijenjao pozu sex bi bio fantastičan jer u samom činu se neće spustiti, ali ako samo na par sekundi obustavimo proces...doviđenja-prijatno.

Molim da mi neko pokuša objasniti u čemu je problem.

Unaprije hvala.
dedica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 4:00 pm

Re: Problem u sexualnom odnosu

Post od dedica »

Postovanje!

S moje tacke glediste mislim da je u pitanju psihicki problem. Naime, ako ti se to desavalo par puta i pri tome ako si razmisljao nakon toga ili prilikom sledeceg sex-a da li ce ti se desiti isto, mislim da je sve stvar psihe, da treba da se opustis i uzivas, probaj uopste da ne razmisljas u svom "problemu".
Ako nije u pitanju psiha, moguce da je neki umor ili problemi. Naprimer, ako radis neke teske fizicke poslove ili se previse zamaras. Mislim da ne treba da posecujes jos lekara, probaj jednostavno da se opustis i ne mislis o tome!

Nadam se da ces uspeti :)
Lep pozdrav i javi ima li kakvih poboljsanja :wink:
Ptica87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 11:21 pm

Post od Ptica87 »

dedica napisao:Postovanje!

S moje tacke glediste mislim da je u pitanju psihicki problem. Naime, ako ti se to desavalo par puta i pri tome ako si razmisljao nakon toga ili prilikom sledeceg sex-a da li ce ti se desiti isto, mislim da je sve stvar psihe, da treba da se opustis i uzivas, probaj uopste da ne razmisljas u svom "problemu".
Ako nije u pitanju psiha, moguce da je neki umor ili problemi. Naprimer, ako radis neke teske fizicke poslove ili se previse zamaras. Mislim da ne treba da posecujes jos lekara, probaj jednostavno da se opustis i ne mislis o tome!

Nadam se da ces uspeti :)
Lep pozdrav i javi ima li kakvih poboljsanja :wink:
Iskreno, mislim da je u pitanju psiha, ali ja nemam pojma kako da spriječim to. Dešavalo mi se par puta istina, i istina je da mislim na to. Moguće je da treba jednostavno da ne mislim na to, ali ono što je problem: KAKO? Skoro uvijek mislim na to na početku svakog sexualnog odnosa i u glavi govorim "ne misli na to", al jbg.
nsknight
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 20, 2007 1:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od nsknight »

Jedini način da se oslobodiš te psihičke stege je da otvoreno razgovaraš o tom "problemu" sa devojkom. Kada vaš odnos postane jasan, kada se u potpunosti oslobodite jedno prema drugom nestace i ovakvi problemi. Svi smo mi to prošli... veruj mi. Nije nista strasno.
Odgovori