Problem sa prostatom, a imam 20 godina? POMOC

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Matematika55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 18, 2011 12:17 am

Problem sa prostatom, a imam 20 godina? POMOC

Post od Matematika55 »

Imam ucestalo mokrenje, ali ne izbacujem mnogo mokrace, slab mlaz, naprezem kada pocinjem da mokrim i svake noci jednom ustajem da mokrim. Zanima me da li je moguce imati benignu hipertrofiju prostate u mojim godinama(20)? Mokrim sigurno 10 puta na dan i to sve po malo. Poludecu :-?
Matematika55
Novi član
Novi član

Re: Problem sa prostatom, a imam 20 godina? POMOC

Post od Matematika55 »

Matematika55 napisao:Imam ucestalo mokrenje, ali ne izbacujem mnogo mokrace, slab mlaz, naprezem kada pocinjem da mokrim i svake noci jednom ustajem da mokrim, a nema nikakvog peckanja. Zanima me da li je moguce imati benignu hipertrofiju prostate u mojim godinama(20)? Mokrim sigurno 10 puta na dan i to sve po malo. Poludecu :-?
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

Moguce je da se radi o nekakvoj upali prostate, rano je za benignu hiperplaziju, u svakom slucaju moguce je da je prostata uvecana i sa 20 godina (mada ne iz istih razloga kao u 40-50-60). Potrebno je javiti se urologu da bi se utvrdilo o cemu se radi i da se preduzme adekvatno lecenje. Pozdrav!
Matematika55
Novi član
Novi član

Post od Matematika55 »

Hvala ti.. Ovo je nepodnosljivo. Posle 2-3. piva idem na svakih 20min u wc o.O
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

obavezno idi kod urologa-i smanji pivo---zar ne bi bilo logicno da pijes neke cajeve a ne pivo??
Ako sad zapustis i ne resis taj problem preci ce ti u nesto gore-hronicno pa ces proci kao ja koji vec 30 godina kuburi sa prostatom i sreca je kad je u podnosljivim granicama al moram se cuvati od svega i svacega....
NI CASA NE CEKAJ VEC IDI DA TO IZLECIS DOK JE AKUTNO
Matematika55
Novi član
Novi član

Post od Matematika55 »

Hvala na savetu brate. Ja vec nekoliko godina mokrim cesce nego moji vrsnjaci. Da l' da idem privatno ili kod drzavnog da ne pucam kintu?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

to sam odluci---ako imas para bolje je kod privatnika svakako al za pocetak mozes i u drzavnu--i nemoj da se stidis reci sveeee sto te muci
Odgovori