problem prilikom erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ba3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 03, 2012 5:44 pm

problem prilikom erekcije

Post od ba3 »

Pozdrav svima...
Imam jedan problem, i voleo bih svako ko moze da mi pomogne...
Imam 16 godina i imam problema kod erekcije.Zapravo kad mi je penis u normalnom stanju kozicu mogu bez ikakvih problema da prevucem preko glavica, ali kada dodje do stanja erekcije ne mogu da povucem kozicu preko glavica...Da li je to opasno ili ne, i sta treba da radim???
I jos nesto...Dok mi je penis u opustenom stanju i kada povucem kozicu i pokusam da sacekam da dodje do erekcije,prilikom erekcije cim malo pocne da me zateze a kozica mi je povucena odmah vratim kozicu preko glavica zato sto se plasim da kozica ne pukne...Da li mogu dok mi je penis u opustanom stanju da povucem kozicu preko glavica i da ne vracam kozicu prilikom erekcije posto dok mi je penis u stanju erekcije ne mogu da povucem kozicu ...

Svaka pomoc mi je dobro dosla i hvala svima unapred...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: problem prilikom erekcije

Post od Dr011 »

i u erekciji kozica treba lako da se svlaci i vraca na glavic, posto kod tebe to nije moguce radi se o fimozi (tesnoj kozici)...javi se urologu, to se lako resava jednom malom intervencijom...imas veliku temu o tom problemu ovde pa je prelistaj...
ba3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 03, 2012 5:44 pm

Post od ba3 »

Dr011 napisao:i u erekciji kozica treba lako da se svlaci i vraca na glavic, posto kod tebe to nije moguce radi se o fimozi (tesnoj kozici)...javi se urologu, to se lako resava jednom malom intervencijom...imas veliku temu o tom problemu ovde pa je prelistaj...
Hvala vam puno...I je l mozete jos samo da mi odgovorite o kakvoj intervenciji se radi posto sam se jako uplasio da ne dodje do operacije, i da li to moze prirodnim putem da se resi...
havala u napred!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

intervencija se zove cirkumcizija (obrezivanje), verovatno si cuo o tome, spada u lakse intervencije, radi se u lokalnoj anesteziji, po intervenciji ides kuci, oporavak je brz...prirodnim putem moze da se resi samo u laksim slucajevima fimoze, vezbom (rastezanje kozice odgovarajucom tehnikom masturbacije)...ako vezba ne pomaze nemoj se plasiti intervencije, jer je zaista nesto jednostavno i resava se problem potpuno, a taj problem sigurno ne treba da trpis! savetujem da se to pre sto resi...najbolje je da odes kod urologa na pregled da se vidi koliko je kozica suzena i sta treba preduzeti...
Odgovori