Ne znam odakle bi poceo i kako opisao problem, imam 24 godine, spol M.
Zadnjih par dana, kada trebam urinirati, desava mi se da odem u toalet i onda cekam po pola minute da pocnem da mokrim. Kao da mi treba ogromna koncentracija za to, neovisno od toga jel mi se jako pisa ili ne. Imam osjecaj da ne mogu kontrolirati dovoljno dobro misic koji pusta mokracu, tesko mi je da ga natjeram da pusti mokracu van. Takodjer, tesko mi je odvojiti mokrenje od velike nuzde, pa kad sjednem na solju, lakse uriniram. Bas se bezveze osjecam zbog toga, imam osjecaj da svaki dan ovo vrijeme potrebno za uriniranje postaje sve duze.
Da napomenem i ovo, mozda ima neke veze. Sa djevojkom mi se desavalo da kada legne na mene, nesto me zaboli desno u stomaku i boli lagano dok je na meni. Kada ode, taj bol prestane. Imao sam nakon toga neki cudan osjecaj "dole", kada sam prije oko 2 mjeseca zavrsio sa tom djevojkom, nije vise bilo bolova. No od tada mi se cini da mi je erekcija nesto slabija svaki puta. Kao da se nesto "prignjecilo" dole ili okrenulo drugacije, ne znam kako bi opisao.
Nadam se da neko ima neki savjet.
Problem sa mokrenjem se pojavio prije 3-4 dana...
Mislim da nisam prehladio stomak.
Problem pri mokrenju
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 27, 2007 6:35 pm