problem sa POTENCIJOM i NAKON visemesecnog LECENJA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vvllaaddiimmiirr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 30, 2006 4:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

problem sa POTENCIJOM i NAKON visemesecnog LECENJA

Post od vvllaaddiimmiirr »

Ovako,imam 22 godine.i imam problem sa potencijom od 19-te.Naime on se ogleda u sledecem.Ne mogu da postignem erekciju kada sam sa devojkom,i ako je postignem ona brzo oslabi.Imao sam nekoliko sexualnih odnosa,ali taj odnos je manje od 10% uspesnih od ukupnih pokusaja.Jutarnje erekcije imam,i takodje mogu da postignem erekciju kada gledam "filmove za odrasle",ali problem nastaje kada sam sa devojkom.Iako,posle oralnog sexa ipak uspem da postignem erekciju,ukoliko do penetracije ne dodje u sledecih 15 sekundi,erekcija opadne.
E sada,da mi neko tek tako nebi rekao dsa idem kod urologa,odmah cu da odgovorim da sam isao,vec ok 6 meseci imam terapiju sa nekim skupim lekovima,i radim vezbe sa VEP aparatom,ali i dalje kada treba da spavam sa nekom devojkom,nista...
Ako neko zna kako moze da mi pomogne,molio bih da mi to napise,jer vise ne mogu da spavam,stalno mi slim na svoj problem,i pocinje da me hvata panika...
Neka klinika,neki savet,neko iskustvo

MOLIM VAS
dsaf
daniel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 06, 2006 9:47 pm

Post od daniel »

Ja takodje imam 22 godine i povremeno imam problema sa potencijom. Pa sam uradio hormonski test i pokazao mi je blago povisen estradiol(zenski hormon) a testosteron na donjoj granici tako da mi je dr. prepisao andriol(testosteron undekanoat) i nolvadex (anti estrogen). Potencija mi se dosta popravila ali nije bas kao prije dok nisam imao ovaj problem. Inace ovaj problem mi vec traje 2 godine. Tako sam skoro gledao po nekim stranim sajtovima i nasao sam nesto sto bi moglo da bude nas problem. Pogledaj na ovom linku: http://www.actionlove.com/extra/tipo.htm. Tu mozes da se konsultujes sa americkim doktorom Newman K. Lin. koji se inace bavi sexualnim problemima. Ja sam se konsultovao sa njim i njegova dijagnoza je bila da bolujem od testikularno funkcionalnog poremecaja prouzrokovana suvisnim konzumiranjem sexa i masturbacije . I preporucio mi je terapiju nekim njegovim preparatima i ribljim uljem. jos uvek nisam poceo terapiju tako da ti nemogu reci dali su delotvorni. Ali planiram uskoro da pocnem pa se nadam da ce mi pomoci. Pozdrav
Odgovori