Zdravo,
Ja cu da izlozim svoj problem i nadam se da ce neko moci ili hteti da mi napise par saveta jer bi mi to mnogo znacilo.
Kao klinac imao sam problem sa kozicom (fimoza).
Ja to nisam znao da je to neka bolest ili mana dok nisam naisao i informisao se na ovom forumu. Po komentarima shvatam da postoje razlicita misljenja kada je samo lecenje u pitanju, no ja sam to prirodnim putem resio. Nekada bio mi je problem da kozicu prevucem preko celog glavica. Sada to mogu. Po nekad kada je penis u punoj reakciji , zna da me steze ispod glavica no to mi nije primarni problem.
Primarni problem mi je to sto je moj glavic da tako kazem neprijatno osetljiv na dodir. Iz tog razloga i nerado cinim to da prevlcim kozicu preko celog glavica. Da pokusam da objasnim bolje. Ukoliko dodirujem glavic prstima ili moja partnerka, glavic je neprijatno osetljiv na dodir. Ali samo pri dodiru. Ukoliko zadrzim prst na nekoj tacki na glavicu nije problem. Ukoliko pomeram prst po glavicu osetim neprijatan osecaj i sve to moze da zasmeta tokom sexualnog odnosa. Jednostavno glavic mi je previse osetljiv. To ne boli vec jednostavno je neprijatan osecaj. Najbolje ovako mogu opisati. Imam oko 24 godine i imao sam sexualne odnose.
Da li neko moze da mi napise neke savete ili napise nesto vise kako taj problem da resim?
Hvala vam na paznji.
Problem sa polnim organom.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa polnim organom.
Obično je glavić osetljiv upravo ljudma koji ga ne izlažu previše spošljašnosti, već je uvek prevučena koža preko. Pokušaj da kožu prevlačiš svaki dan po malo, tako da glavić ostane slobodan neko vreme, nastavi sa svojim uobičajenim aktivnostima, pa posle nekog vremena vrati kožu preko. Vremenom će taj osećaj neprijatnosti nestati.
Da li ti i u toku odnosa smeta taj osećaj?
Da li ti i u toku odnosa smeta taj osećaj?
Re: Problem sa polnim organom.
Zdravo, izvini sto nisam ranije odgovorio, nisam stigao.
Probavao sam i definitivno cu nastaviti da pokusavam, hvala ti sto si odgovorio i hvala na savetu. Tokom odnosa kada sam u njoj ne smeta no pri promeni poze i slicno zna da smeta ukoliko ga ne zastitim tj. ne navucem kozicu. Treniracu i probacu sto si predlozio, hvala na savetu pa cu da javim napredak.
Probavao sam i definitivno cu nastaviti da pokusavam, hvala ti sto si odgovorio i hvala na savetu. Tokom odnosa kada sam u njoj ne smeta no pri promeni poze i slicno zna da smeta ukoliko ga ne zastitim tj. ne navucem kozicu. Treniracu i probacu sto si predlozio, hvala na savetu pa cu da javim napredak.