Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pozdrav,vec neko vreme (2/3 god) imam neke tackice na penisu (imam 16 godina). I uvek na penisu imam nesto belo koji ima neki grozan miris.Posle kupanja mozda 1 dan nemam pa se opet povrati.Sramota me da se obratim roditeljima pa sam prvo resio da ovde potrazim pomoc.Evo neke slike kako to izgleda.
Не знам на које тачкице мислиш. Можда мислиш на Тисонове жлезде. Потражи их на интернету па закључи.
Што се тиче белих наслага грозног мириса, оне показују недостатак хигијене. Мораш свакодневно бар један пут да повучеш кожицу па прстима и млаком водом опереш главић.
aaaca napisao:Не знам на које тачкице мислиш. Можда мислиш на Тисонове жлезде. Потражи их на интернету па закључи.
Што се тиче белих наслага грозног мириса, оне показују недостатак хигијене. Мораш свакодневно бар један пут да повучеш кожицу па прстима и млаком водом опереш главић.