Zdravo, imam jedan problem, i potrebna mi je pomoć..
Imam problema sa penisom.. Kako god uđem u priču o seksu ili tako nekim stvarima, naravno, obuzme me strast.. ali kad se skinemo i sve to.. stavim kondom.. i taman da počnemo, on se opusti.. i ne daje nikakve znake.. neće da se digne, uopšte.. ne znam, probao sam i bez kondoma, možda mu zaustavim neku cirkulaciju nešto.. ali nije to u pitanju.. stvarno ne znam šta da radim, premlad sam za viagru.. Treba mi vaša pomoć.. Znači, neće uopšte da se digne pri pomisli da počnemo da se seksamo.. Kako da rešim ovaj problem ?
Hvala unapred..
Problem sa penisom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa penisom
Имаш трему. Треба да се опустиш. Виагру заборави.
Hvala.. Ja mislim da je to impotencija.. ali psihička..
Pokušaćemo, videćemo ishod
Hvala još jednom

Hvala još jednom

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nemojte mesati babe i zabe, niste impotentni samo ste mladi u uplaseni! Nista novo nista strano nista strasno i neverovatno!
Edukujte se, nauchite kako funkcionisu i muski i zenski polni organi, porchitajte teme vezano za to nanasem forumu, verujem da ce vam pomoci da shvatite neke osnovne stvari!
A seksualni zivot u koji ste tek ushli ce dostici zadovoljavajuci nivo kada se vasi hormoni unormale, kada steknete dovoljno sigurnosti u sebe, kada nauchite se stpljenju i kada upoznate sebe i partnera na pravi nachin!
Edukujte se, nauchite kako funkcionisu i muski i zenski polni organi, porchitajte teme vezano za to nanasem forumu, verujem da ce vam pomoci da shvatite neke osnovne stvari!
A seksualni zivot u koji ste tek ushli ce dostici zadovoljavajuci nivo kada se vasi hormoni unormale, kada steknete dovoljno sigurnosti u sebe, kada nauchite se stpljenju i kada upoznate sebe i partnera na pravi nachin!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.