Problem sa održavanjem erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Luka98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 22, 2019 5:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa održavanjem erekcije

Post od Luka98 »

Pozdrav svima,

U poslednjih mesec dana imam problema sa održavanjem erekcije. Imam 21 godinu. Naime, posle nekih 20 minuta seksualnog odnosa penis počne polako da se opušta i da postaje sve mekaniji.
Par njih mi je reklo da sve potiče od stresa jer trenutno radim i studiram istovremeno i život mi je pun obaveza 24/7.

Probao sam sa prstenom za penis, opet uspe da se opusti. Probao sam par puta sa prirodnim lekovima za potenciju, ponekad su radili poneakd ne.

Da li je neko imao slična iskustva i kakvih rešenja mogu da se pribavim?

Odlučio sam da sredim život po pitanju zdravlja. Više zdrave hrane, trening i slično, da smanjim odrežene aktivnost i obaveze na dnevnom nivou kako se ne bih preforsirao.

Svakako cilj mi je da ovo rešim prirodnim putem kako ne bih počeo sa 21 godinom da pijem kamagra gel i računam kada ću imati odnos.

Unapred zahvalan.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Problem sa održavanjem erekcije

Post od aaaca »

Чак и аутомобили имају максимум којим се могу оптеретити и време за које могу да буду оптерећени максималним напрезањем.

Народ изгледа мисли да човек нема своје лимите.
Luka98
Novi član
Novi član

Post od Luka98 »

Govorim iz prethodnog iskustva koje sam imao u odnosima, a to je bilo trajanje od otprilike 45 minuta, samim tim ovih 20 čini veliku razliku za mene.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Да, али колико си се у међувремену оптеретио новим стресовима, обвезама и активностима?
Luka98
Novi član
Novi član

Post od Luka98 »

aaaca napisao:Да, али колико си се у међувремену оптеретио новим стресовима, обвезама и активностима?
U poslednj vreme malo više, završavam faks i radim. Ali od nastanka problema gledam da smanjujem rad.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Плус лошија исхрана...
Odgovori