Imam ovaj problem vec duze vreme.Radi se o tome sto bez ovzira na higijenu meni se javlja neugodan miris glansa.Zadnjih godinu dana stalno posle sex-a ili masturbacije javlja se neugodan miris i to posle nekog vremena(bez obzira sto nekoliko puta sapunom i raznim kupkama operem penis).Posle sex-a recimo uvece naravno obavim redovnu higijenu(kupanje,obavezno sapunjanje nekoliko puta penisa)sutra ujutru meni se javi miris.Ostalih problema nemam .Devojka sa kojom sam u vezi redovno ide na ginekoloski pregled i sa njom je sve uredu.Molio bih nekog ako ima slicnih problema da mi kaze koje su masti u opticaju i o kojoj bakteriji se radi,uzgred bih dodao da nikakve druge komplikacije nemam ni crvenilo ni bol bas nista.
Unapred hvala
Problem sa neugodim mirisom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- (!) korisnik udaljen sa foruma
- Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problem sa neugodim mirisom
Neka ti uzmu bris uretre,pre toga nedelju dana bez svrsavanja,bilo sex ili samozadovoljavanje i niakkvi lekovi takodje.Kod dermatologa ili na Urologiju.maleks001 napisao:Imam ovaj problem vec duze vreme.Radi se o tome sto bez ovzira na higijenu meni se javlja neugodan miris glansa.Zadnjih godinu dana stalno posle sex-a ili masturbacije javlja se neugodan miris i to posle nekog vremena(bez obzira sto nekoliko puta sapunom i raznim kupkama operem penis).Posle sex-a recimo uvece naravno obavim redovnu higijenu(kupanje,obavezno sapunjanje nekoliko puta penisa)sutra ujutru meni se javi miris.Ostalih problema nemam .Devojka sa kojom sam u vezi redovno ide na ginekoloski pregled i sa njom je sve uredu.Molio bih nekog ako ima slicnih problema da mi kaze koje su masti u opticaju i o kojoj bakteriji se radi,uzgred bih dodao da nikakve druge komplikacije nemam ni crvenilo ni bol bas nista.
Unapred hvala
u zdravom telu zdrav duh i obrnuto
-
- (!) korisnik udaljen sa foruma
- Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problem sa neugodim mirisom
Neka ti uzmu bris uretre,pre toga nedelju dana bez svrsavanja,bilo sex ili samozadovoljavanje i niakkvi lekovi takodje.Kod dermatologa ili na Urologiju.maleks001 napisao:Imam ovaj problem vec duze vreme.Radi se o tome sto bez ovzira na higijenu meni se javlja neugodan miris glansa.Zadnjih godinu dana stalno posle sex-a ili masturbacije javlja se neugodan miris i to posle nekog vremena(bez obzira sto nekoliko puta sapunom i raznim kupkama operem penis).Posle sex-a recimo uvece naravno obavim redovnu higijenu(kupanje,obavezno sapunjanje nekoliko puta penisa)sutra ujutru meni se javi miris.Ostalih problema nemam .Devojka sa kojom sam u vezi redovno ide na ginekoloski pregled i sa njom je sve uredu.Molio bih nekog ako ima slicnih problema da mi kaze koje su masti u opticaju i o kojoj bakteriji se radi,uzgred bih dodao da nikakve druge komplikacije nemam ni crvenilo ni bol bas nista.
Unapred hvala
u zdravom telu zdrav duh i obrnuto