Sta je vase misljenje? Sta mogu da uradim povodom kozice? I da li su sve prethodno navedene stvari normalne? Hvala unapred
Problem sa navlacenjem kozice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
kitakosalama
- Novi član

- Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 2:10 am
Problem sa navlacenjem kozice
Zanima me da li je normalno da mogu s lakocom da navucem kozicu kad mi je penis u opustenom stanju, a kad je u erekciji ne mogu, tacnije samo do odredjenog dela glavica? To mi je uglavnom problem kad je penis suv, dok kad sam sa devojkom i radimo stvari od kojih mi se penis navlazi kozica deluje rastegnutija, samo nisam imao priliku da je navucem. I da, zaboravio sam da napomenem, da mi je kozica ceo zivot navucena preko glavica, imam 18 godina. I da li je normalno da mi se stidne dlacice pruzaju do jednog dela penisa i da imam kao neke tackice do odredjenog dela penisa, koje me ne bole a ni ne svrbe.
Sta je vase misljenje? Sta mogu da uradim povodom kozice? I da li su sve prethodno navedene stvari normalne? Hvala unapred
Re: Problem sa navlacenjem kozice
Mora lagano da zavrces i u erekciji ,ako nikako ne mozes onda savet da odes kod urologa da resis to na vreme.. Ovo ostalo je sve normalno..
-
kitakosalama
- Novi član

Hvala na savetu. Pokusacu to.
-
kitakosalama
- Novi član

Pokusao sam to, i mogu da navucem kozicu preko glavica, samo nekako se oseca tesno, je li to normalno? :/Djoko napisao:Mora lagano da zavrces i u erekciji ,ako nikako ne mozes onda savet da odes kod urologa da resis to na vreme.. Ovo ostalo je sve normalno..
Nije, treba uvek da ide lagano bez natezanja dok ne dođe do kraja