Problem sa navlacenjem kozice

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
kitakosalama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 2:10 am

Problem sa navlacenjem kozice

Post od kitakosalama »

Zanima me da li je normalno da mogu s lakocom da navucem kozicu kad mi je penis u opustenom stanju, a kad je u erekciji ne mogu, tacnije samo do odredjenog dela glavica? To mi je uglavnom problem kad je penis suv, dok kad sam sa devojkom i radimo stvari od kojih mi se penis navlazi kozica deluje rastegnutija, samo nisam imao priliku da je navucem. I da, zaboravio sam da napomenem, da mi je kozica ceo zivot navucena preko glavica, imam 18 godina. I da li je normalno da mi se stidne dlacice pruzaju do jednog dela penisa i da imam kao neke tackice do odredjenog dela penisa, koje me ne bole a ni ne svrbe.
Sta je vase misljenje? Sta mogu da uradim povodom kozice? I da li su sve prethodno navedene stvari normalne? Hvala unapred :)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Problem sa navlacenjem kozice

Post od Djoko »

Mora lagano da zavrces i u erekciji ,ako nikako ne mozes onda savet da odes kod urologa da resis to na vreme.. Ovo ostalo je sve normalno..
kitakosalama
Novi član
Novi član

Post od kitakosalama »

Hvala na savetu. Pokusacu to.
kitakosalama
Novi član
Novi član

Post od kitakosalama »

Djoko napisao:Mora lagano da zavrces i u erekciji ,ako nikako ne mozes onda savet da odes kod urologa da resis to na vreme.. Ovo ostalo je sve normalno..
Pokusao sam to, i mogu da navucem kozicu preko glavica, samo nekako se oseca tesno, je li to normalno? :/
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nije, treba uvek da ide lagano bez natezanja dok ne dođe do kraja
Odgovori