Problem sa nadutošću stomaka

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
RIA_77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 19, 2009 3:27 pm

Problem sa nadutošću stomaka

Post od RIA_77 »

Ποздрав свима на форуму.
Мој проблем је следећи,да скратим причу.Имао сам бактерије у мокраћи,прво proteus vulgaris,πа онда доста дуго proteus mirabilis.Касније ми се и та бактерија трансформисала у e.coli.
Питање је следеће,прошао сам све могуће анализе,бешике,простата је уреду,и све остало,већ сам по савету уролога користио лек comprosta,и мада лекар каже да је природан,од њега имам проблеме који и даље не престају,ево већ неколико месеци од краја његове употребе.
По рецепту сам добио да користим месец дана лек comprosta,и од почетка сам имао утисак да имам лагани бол,као да је буквално био у доњем делу стомака,дакле не у полном делу,већ буквално у доњем делу стомака.
После 20-так дана сам добио нередовну столицу и јаке грчеве у стомаку.Пио сам још 10 дана лек,и доста проблема је остало и данас.
Јаких грчева немам,али јављају се проблеми са гасовима,као и нередовном столицом.
Доктор ми је рекао да то може бити јер сам алергичан на полен.Међутим ја нисам алергичан на полен.
Молим вас помозите,нисам никада имао проблеме са гасовима и неуредном столицом овако дуго.
Хвала!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa nadutošću stomaka

Post od Vragolasta Amfibija »

Prestani da pijes taj lek ako smatras da su tegobe posledica njegove upotrebe i trazi zamenu, postoji citava paleta uroloskih preparata.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
RIA_77
Novi član
Novi član

Post od RIA_77 »

Мислим да се нисмо разумели.Рекао сам да тај лек већ месецима не употребљавам,а да се не осећам добро.Не знам шта да радим са гасовима и неуредном столицом,то ме мучи већ месецима,а не пијем ништа од лекова.
За замену сам добио неке обичне лекове (пентраксил,доста течности,диклофен таблете и цинк таблете),но доктор ми није написао ни када је нова контрола,ни које анализе треба да обавим.Имао сам 50.000 е.coli,и рекао је да је то мали број (раније сам имао 100.000 proteus mirabilis).
једини лек који ми је преписао је рекао да ако могу да га купим да је добар,пише у извештају q.urol таблете,не знам шта је то.
Да напоменем да сам пио већ више од годину дана доста чајева (литар до два дневно),па сам сад мало стао и прешао на минералну воду "одмењска",чуо сам да је добра за бактерије у мокраћи.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Nadutost i gasovi su jedan od simptoma gljivica u stolici tako da je najbolje da se obratis lekaru sa pricom da si pio dosta antibiotika i da sada imas te simptome i da predlozis uput za koprokulturu.
A i to sa cajevima, ne pije se po 2 litra caja dnevno, to je previse !
Pogledaj lepljivu temu o uvinom caju. I za ostale vazi slicno, nemoj preterivati jer cajevi mogu da pomognu kod jednog a da poremete drugo.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
RIA_77
Novi član
Novi član

Post od RIA_77 »

Мени су доктори рекли да пијем по 2 литре дневно.Истина,пио сам антибиотике,али не претерано,али ми се проблеми јављају тек од употребе conprosta лека.Погледао сам лепљиву тему за увин чај,хвала.
Мени су рекли само да паузирам употребу увиног чаја,нисам то знао да не треба често да се употребљава,као ни остали чајеви.
Хвала на помоћи,поздрав!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Probaj Prostamol-uno umesto komproste i Brusnicu i svakako proveri stolicu-
ako se jos dodatno optrecujes-nerviras zbog toga ces jos vise imati tegoba-relaks
i vise kretanja a ako i pored toga imas nadimanje idi kod gastroenterologa (procitaj moje postove)
srecno
Odgovori