Postovani,
primetio sam da mi "levo jaje" u zadnje vreme uopste ne vrsi svoju funkciju.Kome treba da se obratim i sta je to u pitanju.Nemam problema sa erekcijom, ali mi se cesto javlja blagi bol u mosnicama cas levoj cas desnoj.
problem sa mosnicama
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postovani,
ne mislim samo na bol.Naime bol koji osecam i ne moze se opisati kao bol.Kada kazem ne vrsi svoju funkciju mislim na to da dok je penis u erekciji osecam samo desni testis dok levi ne.Sto se tice velicine istih nisam primetio da je jedan veci od drugog vec su otprilike iste velicine oba.Imam utisak da se levi (problematicni) otkacio i stoji nize od desnog...
ne mislim samo na bol.Naime bol koji osecam i ne moze se opisati kao bol.Kada kazem ne vrsi svoju funkciju mislim na to da dok je penis u erekciji osecam samo desni testis dok levi ne.Sto se tice velicine istih nisam primetio da je jedan veci od drugog vec su otprilike iste velicine oba.Imam utisak da se levi (problematicni) otkacio i stoji nize od desnog...
Testisi praktično ni kod jednog čoveka ne stoje u istoj ravni, obično je jedan niže i to uglavnom levi. Ja bih se više zabrinuo zbog ovog što ga osećam a ne zbog ovog što ga ne osećam, mada mi nije jasno na koji osećaj misliš (bol, težina...). Naš organizam konstantno prima informacije iz unutrašnjih organa (duboki senzibilitet), ali to obično ne dopire do svesti.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!