Problem sa mokrenjem koji se ponovo vratio

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
record
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 25, 2015 1:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa mokrenjem koji se ponovo vratio

Post od record »

Preko leta sam imao problem sa otežanim i čestim mokrenjem, na ultrazvuku kod urologa je sve bilo u redu, bubrezi, bešika, prostata, sve ok, tada mi je prvo prepisao Bactrim koji mi je malo pomogao, posle njega mi je prepisao Zinnat na 7 dana i Conprostu Forte na 2 meseca, posle popijenog Zinnata bilo mi je super, mokrio sam normalno bez ikakvih problema, to je bilo u julu, međutim pre nekih 20 dana ponovo su mi se javili problemi sa mokrenjem, bio sam ponovo kod urologa prošle nedelje i prepisao mi je Zinnat na 7 dana koji sam danas završio i Prostamol uno na 3 meseca međutim ovog puta mi nije nešto mnogo pomoglo, urolog mi je rekao da ukoliko se tegobe nastave da uradim urinokulturu i spermokulturu, interesuje me da li u spermokulturi može da se pronađe hlamidija ili nešto slično?
Iskreno, mislim da sam se možda zarazio hlamidijom pre možda skoro 2 godine jer sam imao nezaštićen odnos sa jednom devojkom i sećam se da sam neko vreme posle tog odnosa imao pečenje tokom mokrenja i sekret posle mokrenja.
Odgovori