Problem sa mirisom penisa i mokrace!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
gost121
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 18, 2004 1:00 am

Post od gost121 »

Imam sledeci problem:

U pitanju je penis, naime imao sam neke seksualne kontakte bez adekvatne zastite. Posle nekog vremena penis je poceo malo da se "oseca", odnosno relativno brzo (12-15h) posle pranja dobija neki cudan, jaci miris... S vremena na vreme i mokraca ima cudan i dosta jaci miris (nekada se bas oseca, a nekada uopste ne). Na samom penisu nema nikakvih promena.
Neki ljudi kojima sam pomenuo ovaj problem kazu da su u pitanju neke bakterije. Da li su u pravu ?

Od nekih promena jedino sam primetio to da penis posle nekog vremena dobija drugaciji miris, onda ga operem pa je neko vreme sve u redu , a onda pocinje ponovo.
Nista me ne boli.
Nista me ne pece.
Nikada se nisam lecio od slicnog, niti sam imao slicnih problema.

Sta da radim ?
Kome da se obratim ?
Sta nije u redu ?
Koliko je ozbiljno ?
Da li se leci ?

Unapred hvala na odgovorima
Pozdrav
gost123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 11, 2004 1:00 am

Post od gost123 »

idi u privatnu laboratoriju,daj urin za obica pregled+urinokulturu,a uradi i bris glansa
lorelai
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2003 1:00 am

Post od lorelai »

Prethodni savet je sasvim dovoljan, ali sam samo htela da dodam da, po svemu sudeci, nije nista ozbiljno i da je izlecivo..Najverovatnije ces morati da pijes par dana antibiotike i to je to...srecno.
Odgovori