problem sa kozom glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
maki_nacionale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 16, 2014 1:04 pm

problem sa kozom glavica

Post od maki_nacionale »

Poz imam problem sa kozicom jako tesko je povucem preko glavica plus osecam i da boli malo...da li postoji neki savet ili lek?
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Re: problem sa kozom glavica

Post od Mitic »

Moze biti da je neki oblik fimoze,jedini lek za to je hirirska intervencija,ili narodski receno obrezivanje :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

javi se na pregled da se vidi u cemu je tacno problem, da li do kozice ili frenuluma, pa da se onda taj problem resi...a moze se sve to vrlo lako resiti tako da nema razloga da trpis, pravac lekaru... :)
srle9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2014 3:08 pm

Post od srle9 »

Da vas pitam ako je problem u fimozi i ako bi trebao da radim cirkumciziju, kako tece privikavanje na otkriven glavic? Posto mene poprilicno pece kada ga pipnem i nisam navikao da mi stoji otkriven..

i kada se odradi cirkumcizija kako traje oporavak,koliko ne sme da se ide na bazen i da se trenira?
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Post od Mitic »

napeto je par prvih dana,previjanje,osteljivost kad skines zavoje i konce nakon desetak dana sve je ok i vracas se normalnom zivotu,osetljivost prolazi vremenom i nije nista strasno,kod nekog pre nekog posle ali nista strasno,odes kod urologa i on sve ti objasni :D
Odgovori