Problem sa kozicom glavica penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa kozicom glavica penisa
Siguran sam da nema problema sa frenulumom,moguce je da je tesna kozica u pitanju.Kako da proverim da li je to u pitanju,i ako kojim slucajem jeste,sta mi predlazete da uradim?
Hvala na odgovoru..
Hvala na odgovoru..
Siguran sam da nema problema sa frenulumom,moguce je da je tesna kozica u pitanju.Kako da proverim da li je to u pitanju,i ako kojim slucajem jeste,sta mi predlazete da uradim?
Hvala na odgovoru..
Hvala na odgovoru..
mozes da proveris u stanju erekcije da li se kozica sa lakocom svlaci sa glavica i ponovo vraca preko...ako to ide teze, ako zapinje, ako postoji suzeni prsten, onda se radi o fimozi i to treba resavati...kod najblazih slucajeva kozica se moze olabaviti vezbanjem, a ako je veceg stepena i ako vezba ne pomogne radi se obrezivanje...mozes se javiti urologu na pregled da se vidi kako stoje stvari i treba li nesto raditi...
Sutra treba da odem do urologa,misliim da imam problema sa frenulumom mada mogu da povucem kozicu do kraja uz malo poteskoca...ono sto me brine je sledece:glavic mi je preosetljiv,kozica je non-stop spustena pa me zanima da li jos neko ima ovakav problem?Da li postoji nacin da se resim ovog problema i kako?A posebno me brine to sto ako odem na skalpiranje,u nekim slucajevima seku i kozicu ukoliko je tesna (a mozda je i to moj problem) tako da glavic ostane potpuno otkriven!Kako posle da normalno funkcionisem kada mi je glavic bukvalno preosetljiv?hvala unapred
glavic je i preosetljiv zato sto je stalno sakriven ispod kozice i nije naviknut na dodir...kada ostane potpuno otkriven naviknuce se naravno na direktan dodir i nestace te preosetljivosti...pokusaj sad i sam da uvezbas to direktno doirivanje...
ako je problem samo u frenulumu bice dovoljna frenulotomija, ako je i kozica problem treba uraditi onda cirkumciziju...bitno je problem otkloniti, a ostalo ce se sve srediti kad se ovo resi...
ako je problem samo u frenulumu bice dovoljna frenulotomija, ako je i kozica problem treba uraditi onda cirkumciziju...bitno je problem otkloniti, a ostalo ce se sve srediti kad se ovo resi...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 28, 2011 8:15 pm
ZDRAVO LJUDI.
STVARNO OD VELIKOG STRAHA NEMAM VREMENA DA IZLISTAVAM OVU TEMU.
IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM...
NA KOZICI PENISA U ZADNJIH GODINU DANA SE POJAVLJUJE NESTO BELO... KAO NEKO ZADEBLJANJE.
POKUSAO SAM JA JODOM 10% ALI NE VREDI STVARNO. NARAVNO TEZE SE ZAVRCE
KAKO JE TO UOPSTE NASTALO? :/
RECITE MI DA LI MORA OPERACIJA ILI CAK POSTOJI NEKO MEDICINSKO SREDSTVO ZA OVO OTKLANJANJE ? :/
NADAM SE DA MI NECETE ZAMERITI STO PISEM POD caps-lock-om ZELIM DA BUDEM UPADLJIV ZBOG PROBLEMA.
AKO MOZETE ODGOVORITE MI NA EMAIL: [email protected]
!!!! BIO BIH VAM MNOGO ZAHVALAN !!!! Hvala vam unapred !
STVARNO OD VELIKOG STRAHA NEMAM VREMENA DA IZLISTAVAM OVU TEMU.
IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM...
NA KOZICI PENISA U ZADNJIH GODINU DANA SE POJAVLJUJE NESTO BELO... KAO NEKO ZADEBLJANJE.
POKUSAO SAM JA JODOM 10% ALI NE VREDI STVARNO. NARAVNO TEZE SE ZAVRCE

RECITE MI DA LI MORA OPERACIJA ILI CAK POSTOJI NEKO MEDICINSKO SREDSTVO ZA OVO OTKLANJANJE ? :/
NADAM SE DA MI NECETE ZAMERITI STO PISEM POD caps-lock-om ZELIM DA BUDEM UPADLJIV ZBOG PROBLEMA.
AKO MOZETE ODGOVORITE MI NA EMAIL: [email protected]
!!!! BIO BIH VAM MNOGO ZAHVALAN !!!! Hvala vam unapred !
nekad se javljaju skleroticne promene na kozici i to je jedan od uzroka fimoze...nekad se to javlja i na samom glavicu...bitno je taj problem resiti dok se ne prosiri, najefikasnije se resava operativno (cirkumcizijom)...pogledaj o dijagnozama balanitis xerotica obliterans ili lichen sclerosus pa uporedi da li je to to...
Ja imam 16 godina i imam isto jedan problem sa kozicom penisa.. Kada mi je u erekciji, glavic bi trebalo da izadje iz kozice,ali kod mene nije tako.. Kada je kod mene u erekciji, ja moram da ga izvucem iz kozice i kozica mi se slepi sa glavicem dole ispod glavica... a imam i neke bele tackice na tom mestu na kozici.... Ako neko zna o cemu se radi neka mi pomogne ??
bitno je da li mozes lako rukom da svuces kozicu do kraja ili ne...kada je kozica tesna onda postoje teskoce pri svlacenju, ako je to manjeg stepena moze se srediti vezbom, ako je veceg stepena onda se to operativno resava...sa donje strane glavica kozica je normalno zakacena za njega jednom tracicom koja se zove frenulum...ako je frenulum previse kratak moze i to da pravi problem...sto se tice belih tackica postoje neke bele tackice koje su potpuno normalna pojava...ali sve to sto navodis mora da se vidi pa da se da komentar, zato je najbolje da odes na pregled...
Cao momci imam 15 godina i imam jedan problem sa kozicom glavica.
Ovako. Do sada nikad mi glavic nije bio potpuno otkriven,pokusavao sam da spustim kozicu do kraja ali slabo.Kozica mi se najvise spusti pri kupanju kada ga i cistim,takodje mi se dosta spusti i kada mokrim ali ne do kraja.Ne znam u cemu je problem i morao sam da se javim ovdje.
Ako moze neko da mi da savjet :p Ne bi trebalo da mi je kozica uska al nzm
MOLIM SAVJET :*
Ovako. Do sada nikad mi glavic nije bio potpuno otkriven,pokusavao sam da spustim kozicu do kraja ali slabo.Kozica mi se najvise spusti pri kupanju kada ga i cistim,takodje mi se dosta spusti i kada mokrim ali ne do kraja.Ne znam u cemu je problem i morao sam da se javim ovdje.
Ako moze neko da mi da savjet :p Ne bi trebalo da mi je kozica uska al nzm
MOLIM SAVJET :*
I ako moze bez hiruskog zahvata savet 

zdravo.
imam 17 god. i imam problema oko kozice pokraj glavica naime kad ga zavrnem kozica je cijela crvena i ima neke male sicusne tockice po njoj ako moze tko dati kakav savjet. unaprijed hvala
imam 17 god. i imam problema oko kozice pokraj glavica naime kad ga zavrnem kozica je cijela crvena i ima neke male sicusne tockice po njoj ako moze tko dati kakav savjet. unaprijed hvala
Ja bih preporučio da se obratiš urologu na pregled za svaki slučaj. Nisam siguran koliko boja varira, te mislim da je blago crvena boja donekle i prirodna, ali te tačkice mi ne zvuče baš dobro, pogotovu ne ako si imao neki nezaštićen odnos... Sačekaj da još neko odgovori ko je stručan, ali ja bih se obratio urologu za svaki slučaj, ne može da škodi.lukyyy222 napisao:zdravo.

ne moze da se zna sta je dok se ne vidi kako izgleda, javi se na pregled...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 01, 2012 7:13 pm
Postovani,
Molim Vas za odgovor. Imam problem sa kozicom preko glavica penisa, dok je penis u normalnom stanju, kozicu navucem preko glavica i cak ispod njega i do 2,3 cm a kada je penis u erekciji takodje je navucem normalno skroz preko glavica ali ne mogu vise ispod glavica penisa, mozda do pola cm ispod glavica i onda osetim kao zatezanje kozice, mozda i ne treba da je natezem jos vise? Ako pokusavam da je nategnem ispod glavica jos vise od pola cm ili 1 cm javljaju mi se male "pukotinice" iliti ranice na krajevima kozice koje zarastu za dan, dva.Takodje je i mogu normalno vratiti preko normalno kao sto je i bila. Dugo ne masturbiram i jako slabo imam odnose sa devojkom pa mi se mozda malko kozica skupila.Da li mogu da je malo rasirim nekom vezbom ili nekako jer mi kozica nije toliko uska da ne mogu da prevucem preko glavica penisa?Da ne mogu da je prevucem preko glavica onda bi mi bilo bas hitno.Da li imam velikog razloga za brigu i sekiraciju? Da li bi mi mozda malo masturbacije sa vremena na vreme moglo pomoci ili odmoci?
Molim Vas za savet.
Unapred Vam hvala.
Pozdrav.
Molim Vas za odgovor. Imam problem sa kozicom preko glavica penisa, dok je penis u normalnom stanju, kozicu navucem preko glavica i cak ispod njega i do 2,3 cm a kada je penis u erekciji takodje je navucem normalno skroz preko glavica ali ne mogu vise ispod glavica penisa, mozda do pola cm ispod glavica i onda osetim kao zatezanje kozice, mozda i ne treba da je natezem jos vise? Ako pokusavam da je nategnem ispod glavica jos vise od pola cm ili 1 cm javljaju mi se male "pukotinice" iliti ranice na krajevima kozice koje zarastu za dan, dva.Takodje je i mogu normalno vratiti preko normalno kao sto je i bila. Dugo ne masturbiram i jako slabo imam odnose sa devojkom pa mi se mozda malko kozica skupila.Da li mogu da je malo rasirim nekom vezbom ili nekako jer mi kozica nije toliko uska da ne mogu da prevucem preko glavica penisa?Da ne mogu da je prevucem preko glavica onda bi mi bilo bas hitno.Da li imam velikog razloga za brigu i sekiraciju? Da li bi mi mozda malo masturbacije sa vremena na vreme moglo pomoci ili odmoci?
Molim Vas za savet.
Unapred Vam hvala.
Pozdrav.