Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Zdravo.
Prije nego sto se obratim lekaru htio bih da cujem vase misljenje i mojem problemu.
Kad mi je penis u spustenom stanju,ja veoma lako prevucem kozicu,kad mi je penis u erekacije isto mogu da prevucem,mozda malkice teze ali uglavnom mogu.E sad problem je vracanje kozice,nekako mi kozica ostane,kao da oce da se slijepi za penis,ali je normalno vratim mada otezano u normalno stanje jer ne bih zapravo da dobijem parafimozu.
E sad ako mogu da vas pitam da li je ovo neka fimoza i da li uopste da odem kod urologa posto planiram..
Hvala unapred
hon napisao:Zdravo.
Prije nego sto se obratim lekaru htio bih da cujem vase misljenje o mojem problemu.
Kad mi je penis u spustenom stanju,ja veoma lako prevucem kozicu,kad mi je penis u erekacije isto mogu da prevucem,mozda malkice teze ali uglavnom mogu .E sad problem je vracanje kozice,nekako mi kozica ostane,kao da oce da se slijepi za penis ,ali je normalno vratim mada otezano u normalno stanje jer ne bih zapravo da dobijem parafimozu.
E sad ako mogu da vas pitam da li je ovo neka fimoza i da li uopste da odem kod urologa posto planiram..
Hvala unapred
hon napisao:Zdravo.
Prije nego sto se obratim lekaru htio bih da cujem vase misljenje o mojem problemu.
Kad mi je penis u spustenom stanju,ja veoma lako prevucem kozicu,kad mi je penis u erekacije isto mogu da prevucem,mozda malkice teze ali uglavnom mogu .E sad problem je vracanje kozice,nekako mi kozica ostane,kao da oce da se slijepi za penis ,ali je normalno vratim mada otezano u normalno stanje jer ne bih zapravo da dobijem parafimozu.
Eee i jos da kazem da imam 13 ipo godina..
Hvala unapred