Problem kod erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
MarkoMarko1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 1:18 pm

Problem kod erekcije

Post od MarkoMarko1 »

Imam 16 godina, i kad je opusten mogu prevuci normalno, a kada je u erekciji ne mogu. Ne zelim se obrezivati, ne pada mi na pamet, jer znam kako je i sta je. Da li mogu sam to nesto uraditi, nekom kremom ili nekom vezbom? Molim odgovor
MarkoMarko1
Novi član
Novi član

Re: Problem kod erekcije

Post od MarkoMarko1 »

MarkoMarko1 napisao:Imam 16 godina, i kad je opusten mogu prevuci normalno, a kada je u erekciji ne mogu. Ne zelim se obrezivati, ne pada mi na pamet, jer znam kako je i sta je. Da li mogu sam to nesto uraditi, nekom kremom ili nekom vezbom? Molim odgovor
Neki moj vrsnjak je to sam uradio i moze prevuci bez lekara.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Šta znaš kako je i šta je?

Može se verovatno rešiti i bez obrezivanja, steroidnim kremama i vežbama, ali idi kod lekara da pogleda pa će ti reći šta i kako.
MarkoMarko1
Novi član
Novi član

Post od MarkoMarko1 »

Reci neku kremu koja je dobra ili neke vežbice, širenje kožice ili za dužinu. Moj drug isto nije mogao da prevuče, ali kaže da je sam uspeo, kupao se i šta ga znam radio. Sad može. Kad je u erekciji do pola dođe i kraj. Ne rizikujem dalje! Ništa me ne košta ako probam sam!
Odgovori