Pozdrav podelio bih sa vama svoj problem i nadam se da mogu dobiti neki odgovor i trag u resenju ovog nezdravog stanja.
Znaci simtomi su mi, ne mogu redovno da izbacim svu mokracu, oslabljen mlaz mnogo, nema apsolutno nikakvog bola sve normalno, jedino taj problem, cak se nekad posle duzeg vremena malo mokrace samo izbaci i u tom trenutku mi bude veoma neprijatno, nemam vise kontrole nad telom i pitam se o cemu je rec?
Problem sa izlucivanjem mokrace
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem sa izlucivanjem mokrace
Napomenuo bi jos da imam 18 godina, i do sad uroloskih problema nisam imao nikad..
A na sistematskom nije nista otkriveno da ima u mokraci, naci bakterije i virusi nisu..
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Uradi kulturu ejakulata, moze se i tamo zavuci neka bakterija koja ti stvara taj problem.
treba svakako obaviti i uroloski pregled...mozda se radi o nekoj upali prostate, ali i o nekim drugim problemima koji prave takve tegobe, a bez pregleda i odredjenih laboratorijskih analiza ne moze se znati o cemu se tacno radi i kako treba leciti...
Mozda upala prostate ili neka bakterija. Ja imam slican problem, i dalje ne znam sta je.....Пацијент napisao:Pozdrav podelio bih sa vama svoj problem i nadam se da mogu dobiti neki odgovor i trag u resenju ovog nezdravog stanja.
Znaci simtomi su mi, ne mogu redovno da izbacim svu mokracu, oslabljen mlaz mnogo, nema apsolutno nikakvog bola sve normalno, jedino taj problem, cak se nekad posle duzeg vremena malo mokrace samo izbaci i u tom trenutku mi bude veoma neprijatno, nemam vise kontrole nad telom i pitam se o cemu je rec?
Moj problem je sto mi se povremeno desi--kad nocu osetim da mi se mokri--to me probudi vec kad je jak nagon i onda kad izmokrim desava mi se neka nesvestica---i to se retko desava -svakih par meseci al ja se bas uplasim-sta sad to moze biti--rekli su mi da ne ustajem naglo al tad me taj nagon natera da pozurim i cudno je sto nisam recimo tad pio vise vode ili tecnosti al mi se to desi a inace imam hronicni prostatitis al sad ne osecam neke vece tegobe-inace pijem sedative i antidepresive vec godinu dana-ne znam mogu li imati uticaja i kako tako retko da mi se to desi--sad strepim svako vece kad lezem u krevet-to me opterecuje
HVALA
HVALA
nemoj se opterecivati, jer i sama ta briga, ocekivanje i nervoza moze dovesti do takvih simptoma, sto bi se reklo psiholoski nagon na mokrenje...bitno je da nisu ucestale te tegobe...sto se tice nesvestice ne bi trebalo da je povezana sa samim mokrenjem, ali sa naglim ustajanjem itekako, pa zato izbegavati naglo ustajanje...
hvala Dr al meni se to desava samo kad imam taj jak nagon na mokrenje--ito bas kad mokrim i polako pocinjem da to osecam i do kraja kao da cu da izgubim svest--a pre toga dok dođem do WC ne osecam to i taman ja to zaboravim i ne strahujem jer mi se desi recimo posle mesec dana ito jednu noc i posle sve ok--inace ja ne ustajem da mokrim svaku noc-jutro--nemam taj problem iako vec 20 godina imam prostatitis--a i problem i sa debelim crevom i nervnim sistemo?''
u principu sam cim mokrenja ne bi trebalo da bude povezan sa nesvesticom...mozda je recimo i usled dejstva tih lekova samo...a i kad je covek pospan, promeni polozaj, napinje se kad krene da mokri, pa onda osetis sve to sto osetis...bitno je da to nije ucestali problem i verujem da nije nista ozbiljno...