suitor napisao:Pozdrav ljudi, nov sam na forumu, imam 22 godine i već danima istražujem o problemu sa frenulom. Naime, prvo sam mislio da imam fimozu, ali malim istraživanjem ipak mislim da mi je frenulom prekratak. Kada mi je u opuštenom stanju mogu da prevučem kožicu preko glavića, ali je glavić vidno spušten na dole. U erekciji ne mogu da prevučem kožicu nikako, možda do pola glavića i onda kreće jak bol (pretpostavka zbog kratkog frenuloma). Planiram da zakažem pregled i odradim frenulotomiju. Interesujeme da li posle zahvata ću morati da uznem koji dan bolovanja ili sve to može podnesti "stoječki", radim kancelariski posao. Koliko će mi zahvat smestati na dnevnu aktivnost, osim seksa naravno, ili se ipak mora odležati nedelju, dve? Hvala unapred na odgovoru.
Nije to nista strasno 10ak minuta i gotov si. Jedino sto je neprijatno je kada ti daju anesteziju i to je to. E sad, posle operacije, ja sam radio to u drzavnoj klinici, i nakon 2 sata su me pustili kuci. Sutradan sam dosao na kontrolu sve je bilo ok, i za nedelju dana skinuo konce. Ja sam cisto iz predostroznosti taj dan kada sam operisan mirovao, sutradan sam već nastavio sa svakodnevnim aktivnosima. Mada znas kako, najbolje ce ti reci lekar kad odes da zakazes operaciju