Problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lukaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2011 12:20 pm

Problem sa erekcijom

Post od lukaj »

Imam 18 godina i nedavno sam imao prvi seks. Tokom njega mi je penisu utrnuo, nisam osecao nista, bio je u punoj erekciji jedno vreme. Kada sam poceo da ga osecam on je padao. Promenili smo pozu i on je izgubio cvrstinu. Stali smo tu.
Sledeci put nije mogao da mi se ucvrsti. Probali smo svakakve poze, nije mogao da udje jer nije bio dovoljno cvrst.
Da je do toga da sam se uplasio, nije. Jer se pred devojkom skidam bez problema i imamo otvoren odnos skroz.
Mislim da znam u cemu je problem ali ipak da pitam nekog.
Od kada sam poceo da masturbiram ja to radim na cvrstoj stolici ( one stolice za terasu, tvrde su). Kada pokusam stojeci da to radim, ne mogu uopste da ga ucvrstim kao kada sedim. Mislim da je problem u tome. Navikao sam da masturbiram kada mi je prostata ili taj deo ispod (ne znam sta tacno, ispravite me ako gresim) pod pritiskom mog tela i sada ne mogu da dozivim punu erekciju kada mi nesto ne nadrazuje dole. Da li moze biti do toga i kako ovo da ispravim?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Problem sa erekcijom

Post od _david_ »

To ti je problem na psihickoj bazi, moras to da resis sam
lukaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2011 12:20 pm

Re: Problem sa erekcijom

Post od lukaj »

Ali kako kada mi se to desava i pri masturbaciji?
Odgovori