Problem sa erekcijom nakon viagre?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mane
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 10, 2006 7:03 pm

Problem sa erekcijom nakon viagre?

Post od Mane »

Vec nekoliko meseci imam problem sa erekcijom koji sam izneo u ovoj temi

Sada nailazim na drugi, meni jako cudan, problem.
Pre nekoliko dana naisao sam opet na problem sa erekcijom i partnerka mi je predlozila da uzmem viagru, sto sam i ucinio. Dala mi je jednu pilulu od 100mg. Erekcija je pocela nakon 10-15 minuta od uzimanja pilule i odnos je isao ok. Problem se javio kada smo promenili pozu i kada je ona htela da bude na meni. Naime, cim me je opkoracila, ja sam izgubio kompletnu erekciju za nekoliko sekundi (opet napominjem da sam uzeo viagru od 100mg). Odustali smo od te poze i odnos nam je prosao odlicno sa raznim drugim pozama. Pokusali samo opet sa "problematicnom" pozom ali sam imao iste efekte (erekcija je ponovo opala za nekoliko sekundi). Imam 28 godina. Bio bih Vam veoma zahvalan ako neko moze da mi da neki odgovor sta je u pitanju?
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Ne bih znao šta je to, deluje vrlo čudno i ne verujem da postoji neko fiziološko objašnjenje. To je nešto psihološki kao i 99.9 posto problema sa erekcijom u tvojim godinama.
I 100mg odjedanput - velika je to doza za početak, kreće se od 25-50mg.
Probaj Cijalis umesto vijagre, nov je preparat, tako da će možda da ima bolji efekat.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori