Problem sa erekcijom - mekan glavic i suplja tijela uretre

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zimskiv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 2:51 am

Problem sa erekcijom - mekan glavic i suplja tijela uretre

Post od zimskiv »

Dakle, to mi je problem jos od rodjenja, ali nisam siguran da li treba biti tako kod svih muskaraca ili je slaba prokrvljenost u pitanju?
Ostatak penisa bude zadovoljavajuce cvrst u erekciji, ali glavic i donja strana ostanu veoma mekani.

Da li postoji neko rijesenje za to? Inace, imam normalne seksualne odnose u kojima budemo oboje zadovoljeni, ali me ipak zanima da li je ovo indikator da cu vec u cetrdesetim imati problema sa erekcijom?
zimskiv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 2:51 am

Re: Problem sa erekcijom - mekan glavic i suplja tijela uretre

Post od zimskiv »

Da napomenem, erekcija nije sjajna ali je zadovoljavajuce cvrsta, mada u lezecem polozaju nakon nekog vremena znam poceti djelimicno gubiti cvrstinu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem sa erekcijom - mekan glavic i suplja tijela uretre

Post od Dr011 »

zimskiv napisao:Ostatak penisa bude zadovoljavajuce cvrst u erekciji, ali glavic i donja strana ostanu veoma mekani.
to i jeste normalno...penis se sastoji iz razlicitih delova...cvrstinu daju kavernozna tela, a taj deo s donje strane koji kazes da je mek predstavlja sundjerasto telo (corpus spongiosum) koje se na vrhu nastavlja u glavic...oni i treba da budu meksi od cvrstog dela penisa, kroz njih prolazi mokracna cev kroz koju ce proci semena tecnost...evo pogledaj ove 2 slicice, bice ti sigurno jasnije...
slika1
slika2
Odgovori