Problem sa devojkom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Johny :))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 8:15 pm

Problem sa devojkom

Post od Johny :)) »

Pozdrav svima! Devojka mi ima 19 godina i nevina je. Sinoc smo prvi put hteli da spavamo ali smo imali problem! imala je strasne bolove i nikako nisam mogao da udjem u nju tj.nisam mogao da je probijem. Usao je meni penis malo u nju ali nije mogla di izdrzi bolove. To mi se jos nije desavalo a imao sam iskustva sa nevinim devojkama. Pokusavali smo nekoliko puta ali nije mogla nikako da izdrzi bolove. Jednostavno himen nije mogao da joj pukne.Kaze da nije dovoljno ovlazila ali smo imali kondome sa extra lubrikantom tako da mislim da to nije problem. Ja jesam malo obdaren ali znam koliko je vagina rastegljiva tako da mislim da i tu nije problem.Moze li neko da mi predlozi nesto,ocajan sam :cry: ! Ili da podeli neko licno iskustvo sa mnom mnogo bi mi pomoglo :lol:????
Unapred zahvalan!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ako ti je rekla da nije dovoljno vlazna,treba da joj verujes.Lubrikant iz kondoma nije dovoljan.
Sledeci put uzmite pravi lubrikant i neka sve lepo bude podmazano.

A da...zaboravih...i tada ce uzasno da je boli...jednostavno,toje tako kod nekih devojaka.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Novi član
Novi član

Pa palo mi je to na pamet! video sam pre neki dan u prodavnici DUREXS-ovo ulje,znaci to moramo da kupimo. Pitala me je devojka koliko ce da traje bol kada uspem da je probijem i da li ce da oseti kada joj pukne himen??? :wink:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

hehehe...pa nije da se cuje kaokada pukne balon,ali osetice jak bol,isti onom koji oseca i sada prilikom odnosa.Bice malo krvi i toliko...najbolje da to obavite kada je ona potpuno opustena,vlazna i maksimalno uzbudjena...tada ce je najmanje boleti.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Anche
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2008 7:36 am

Post od Anche »

Bitno je da probijas jako polako... Ali pazi sta ti kazem, jako polako... Evo ti moje iskustvo kad si vec trazio nekoga (pa jos dobio od devojke), obzirom da od 14. februara nisam vise nevina :D
Dakle, predigra obavezno!!! Ali obavezno! Drugo - moras da probijas jako polako! Mani se toga sto pricaju da ako ides polako, nju nece boleti... To su gluposti. Dakle, kreni, pa stani neko vreme dok se ne navikne na bol, odvlaci joj paznju necim drugim, ljubi je, reci joj da je volis... Nesto, samo da ne misli na bol da se ne bih stezala pa da joj zahvaljujuci psiholoskoj strani bude jos teze. Onda opet kreni polako pa stani...
Definitvno nece osetiti niti cuti kako je himen pukao. Da ti pravo kazem, zamisli da sebi seces ziletom jako polako i nezno na mestu gde ti je jako osetljiva koza... Takav je bol... Zato budi pazljiv, ne moze ga izbeci, ali posle toga ce joj biti divno!!! Uzivacete!!! :D :D :D
Krvi ce biti malo, trajace joj u zavisnosti od toga koliko je aktivna, koliko hoda... Meni je recimo, zbog skijanja na koje sam otisla posle toga, trajalo 4-5 dana malo krvarenje, ali nista strasno. Nece moci da sedi normalno, niti da se svaljuje na tvrde stolice :D Don't worry man, sve je to priroda sredila.
I za nauk, ponovo mozete da ponovite to zto zelite tek nakon 7-10 dana. Jbg, mora rana da zaraste, slozices se...

Srecno!!!
Novi član
Novi član

hvala na odgovoru i lepim zeljama :lol:
nadam se da ce sve biti u redu... ako ima jos nekog na forumu sa slicnim iskustvom bili bi lepo da mi pomogne! hvala! :lol:
Anche
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2008 7:36 am

Post od Anche »

Nista zato... :D
Novi član
Novi član

E sad ovako: spavao sam sa devojkom tj uspeo sam da joj probijem himen posle dosta muka! Problem je u tome sto nisam siguran da sam je skroz probio tj. kada sam poslednji put gurnuo nju je zabolelo i ona je rekla da ga izvucem,kada sam izvadio videli smo krv ali pokusali smo ponovo i ona je opet imala velike bolove i nije mogla da izdrzi! Postoji li ta mogucnost da je nisam skroz probio i koliko ce jos da joj traju bolovi tj. kada cemo moci da imamo normalan odnos???
Novi član
Novi član

ps: hvala za savet o lubrikantu! podmazali smo sa bejbi uljem :D
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Ulja ne smeju da se koriste za podmazivanje kada se koristi kondom jer ga ostecuju i tada postaje propustvljiv.Potrebno je da kupis lubrikant na bazi vode.
Sto se tice kad da probate ponovi,pa...kad god pozelite,ako je boli i tako nece moci :)
Novi član
Novi član

"ako je boli i tako nece moci"! mozes li malo da mi razjasnis ovu recenicu :lol:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

ako je boli,nece moci da izdrzi pa cete prekinuti sve jedno...znaci probajte,ako je ne boli super,akoje boli sacekajte jos malo i toliko.
aquarius86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 27, 2008 11:45 am

info

Post od aquarius86 »

Anche napisao:Bitno je da probijas jako polako... Ali pazi sta ti kazem, jako polako... Evo ti moje iskustvo kad si vec trazio nekoga (pa jos dobio od devojke), obzirom da od 14. februara nisam vise nevina :D
Dakle, predigra obavezno!!! Ali obavezno! Drugo - moras da probijas jako polako! Mani se toga sto pricaju da ako ides polako, nju nece boleti... To su gluposti. Dakle, kreni, pa stani neko vreme dok se ne navikne na bol, odvlaci joj paznju necim drugim, ljubi je, reci joj da je volis... Nesto, samo da ne misli na bol da se ne bih stezala pa da joj zahvaljujuci psiholoskoj strani bude jos teze. Onda opet kreni polako pa stani...
Definitvno nece osetiti niti cuti kako je himen pukao. Da ti pravo kazem, zamisli da sebi seces ziletom jako polako i nezno na mestu gde ti je jako osetljiva koza... Takav je bol... Zato budi pazljiv, ne moze ga izbeci, ali posle toga ce joj biti divno!!! Uzivacete!!! :D :D :D
Krvi ce biti malo, trajace joj u zavisnosti od toga koliko je aktivna, koliko hoda... Meni je recimo, zbog skijanja na koje sam otisla posle toga, trajalo 4-5 dana malo krvarenje, ali nista strasno. Nece moci da sedi normalno, niti da se svaljuje na tvrde stolice :D Don't worry man, sve je to priroda sredila.
I za nauk, ponovo mozete da ponovite to zto zelite tek nakon 7-10 dana. Jbg, mora rana da zaraste, slozices se...

Srecno!!!

procitala sma ovaj tvoj savet pa ja bi da te upitam nesto ako nije problem.
izgubila sam nevinost sad skoro-prvi odnos je bio kratak i bolan.drugi duzi i bolan....pokusali smo jos nekoliko puta,cak i pentraciju prstom ali mene stvarno boli.reci mi kako je problem nestao kod tebe? praktikujemo to dugo mazenje i opustanje....decko je stvarno neznam i pazljiv...
hvala ti!
aquarius86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 27, 2008 11:45 am

info

Post od aquarius86 »

Anche napisao:Bitno je da probijas jako polako... Ali pazi sta ti kazem, jako polako... Evo ti moje iskustvo kad si vec trazio nekoga (pa jos dobio od devojke), obzirom da od 14. februara nisam vise nevina :D

Srecno!!!

procitala sma ovaj tvoj savet pa ja bi da te upitam nesto ako nije problem.
izgubila sam nevinost sad skoro-prvi odnos je bio kratak i bolan.drugi duzi i bolan....pokusali smo jos nekoliko puta,cak i pentraciju prstom ali mene stvarno boli.reci mi kako je problem nestao kod tebe? praktikujemo to dugo mazenje i opustanje....decko je stvarno neznam i pazljiv...
hvala ti!
Odgovori