Problem sa bubrezima

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
laki9989
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 02, 2016 7:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa bubrezima

Post od laki9989 »

Imam 17 godina prosle subote je poceo bol u predelu levog bubrega taj bol je trajao 2 sata i nisam mnogo obracao paznju. U nedelju uvece je nastao problem kada me je jako pocelo boleti povracao sam 5-6 puta i nisam mogao zaspati od bolova ujutru sam bio u bolnici gde sam uradio UZ gde je lekar rekao da imam kamen u bubregu i da pijem lekove.U utorak cim sam se probudio bol se vratio i zavrsio sam u bolnici gde su mi oni davali lekove . Tamo su mi ispirali creva posle cega i evo 3 dan slabo jedem stalno imam suva usta a osecam se kao da sam sit. Poslednjeg dana sam otisao na uz opet gde su mi rekli da ja ustvari nisam ni imao kamen u bubregu nego navodno imam prosiren kanal bubrega i da dodjem na kontrolu za nedelju dana.Takodje nasli su mi krv u mokraci pecka me dok urniram (ne stalno) i evo me sada kuci nista ne jedem trudim se da pijem vode i imam bolove kad god ne uzmem lek protiv bolova.Izvinjavam se na pravopisu jer sam na telefonu ne znam sta da radim molim vas pomozite. (Od lekova sam pio buskopan ja mislim i sad pijem neki lek za opustanje misica)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Problem sa bubrezima

Post od aaaca »

Које то ноторне будале могу на снимку да виде камен па после да кажу да је проширен канал?!

Мораш да пијеш пуно чајева који ће спречити инфекцију због оштећења које је камен направио. Најбоље је да видиш у Институту Јосиф Панчић који се бави лековитим биљем.
Odgovori