Da se opet javim da probam da se opet malko smirim.
Ovako ,ovo moje stanje traje od avgusta prosle godine.Imam bol sa leve strane stomaka(na koji sam se manje vise navikao),stalno osecam neku nelagodnost u uretri,raznorazni kanali ,zile itd su sa leve strane (znaci koje idu od testisa i od penisa) natecene i bolne kada ih poredim sa onima sa desne strane.Bio sam na raznim pregledima ,nista nije nadjeno urin,bris uretre,kolonoskopija,bubrezi ,krv itd (jedino je u urinu nadjena neko blago zapaljenje ali je doktor rekao da nije to nista).
U poslednjih 3-4 meseca je poceo penis da se krivi na levu stranu (ali samo kada nije u erekciji).Sa leve strane je sve uvek malo vise zatgnuto itd(sto se tice zila itd).Urin je tamnije zute boje.Pre godinu dana kada sam bio u nasoj zemlji kod urologa ,on mi je rekao da imam predispoziciju za preponsku kilu,mada urolozi ovde kazu da je nemam i da ne znaju sta mi je????!!!!
Da li je moguce da imam preponsku kilu koja ne moze da se primeti(npr da je nekako iznutra ili da je tek njen pocetak)?
Koliko sve ovo moze biti opasno?
Necu na svoju ruku da uzimam lekove jer ne znam sta mi je ,a ovde je jako tesko dobiti termin kod urologa a kada sam i bio tamo i kada sam rekao da nije mozda ta preponska kila u pitanju rekli su da ne veruju i tu je bio kraj i istrazivanju .
Da li da cekam da se stanje pogorsa?
Zaista vise ne znam sta da radim?
Osecam da mi je malo lakse kada sedim u vreloj kadi ali ne mogu non stop biti u kadi.
Da li je moguce da neko ukljestenje prouzrokuje peckanje i neprijatnost u uretri?
Hvala Vam na odgovorima
Izvinite zbog ovako "nabacanog teksta" ali bas ne znam sta da radim a ovo bas dugo traje-hvala.
probelm koji vec duze traje...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic