Molim vas za još neke odgovore, nadovezano na prethodnu temu o bakteriji Pseudomonas, interesuje me vase mišljenje ili iskustva:
1. da li upotreba srebrne vode (koloidni rastvor srebra) može pomoći pacijentu koji ima infekciju sa tom bakterijom, ukoliko se koristi kao sto je preporuceno-oralno, ili je njeno dejstvo ipak samo neznatno?
2. Postoji li još neki prirodni antibiotik koji se može koristiti uz terapiju sa klasicnim aktibioticima koje pacijent dobija, u cilju postizanja sigurnijih i dugorocnijih-stabilnijih rezultata u lecenju toga?
3. I još nešto, da li je preporucljivo prilikom terapije jačim antibioticima svakodnevno unositi kapsule probiotika oralno radi održavanja crevne flore, ili je u tu svrhu sasvim dovoljno piti probiotske jogurte?
Takođe procitala sam u uputstvu za antibiotik Tienam da on ubija čak i te probioticke bakterije tipa - Bifidobacterium spp., Lactobacillus spp. i sl., pa me interesuje da li uopste onda ima velike koristi od koriscenja probiotika-dodataka u tom slučaju?
Prirodni antibiotici-srebrna voda i sl?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 02, 2009 2:08 pm
Re: Prirodni antibiotici-srebrna voda i sl?
Poslala sam ti privatnu poruku
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Srebrna voda? CIsta reklama na kojoj se dobro zaradjuje.
Probiotik,sto da ne,narocito ako inace imate "slabu" crevnu floru.
A neki drugi prirodni antibiotik...ja bih probala propolis,svakako nece stetiti.
Probiotik,sto da ne,narocito ako inace imate "slabu" crevnu floru.
A neki drugi prirodni antibiotik...ja bih probala propolis,svakako nece stetiti.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zatvaram temu jer ste jednu vec postavili,slobodno sta god vas interesuje napisite tamo.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.