jos ovo i necu vise da smara u opste

imam jedno pitanje ne znam dal sad ovde da postavim ja sam imao sa devojkom vec nekoliko puta odnos sa kondomom naravno jer ne zelim da se dogodi naravno ono...e sad,bila je jednom situacija da je na njoj ostao sekret neki,ja sam mislio da je to ,,sperma,,jer je tako izgledalo il malo sicno,ali ona je rekla da je od nje i osecala je ako vec muram da kazem ,,kako curi,, pa se ne brinem.e sad,imali smo dosta odnosa i nije se desavalo da pukne kondom niti slicno al ja se tripujem.Jel postoje neki simptomi koji ukazuju da je devojka zatrudnela slucajno ili neka provera jer mi vec imamo donos pola meseca...a i da je izlazilo iz kondoma ja nikad nisam ,,ajd da kazem zavrsio,,a da ga nisam tad izvadio...tako da ,,prasemena tecnos,,koja izlazi stalno koje je takodje bele boje ne moze da izazove ,,trudnocu tj oplodnju,,....tako da i jeste nista nebi bilo.Zanima me konkretno kako mozemo da primetimo da nesto nije uredu npr neki simptomi i kada se javljaju,pitam da znam ovako jer se nikad ne zna...pozdrav za sve,i tokom odnosa kada posle npr 5 minuta menjamo pozu ja vidim sa je na vrhu kondoma dosta belog sadzaja pa me zanima jel to ta prasemena tecnost i da li je ona u stanju ako iscuri npr ili pri pucanju kondoma da izazive oplodnju?

eto toliko

uvek mi na vrhu kondoma skroz belo ispunjeno

necu vise da smaram