Prevarant aa_aca

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Stevan Rakić
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 8:56 pm

Prevarant aa_aca

Post od Stevan Rakić »

I ja sam primoran da upozorim ostale clanove ovim putem na prevaranta koji se predstavlja kao aa_aca.
Vidim da je i jos neke ljude prevario. Meni je pokusao da uzme novac, ali nije uspeo.
Savetujem vam da se pricuvate ovakvih prevaranata i da mu nikako ne dajete novac.
Navlaci ljude na nekakav svoj sajt, a onda im nudi razne usluge, koje ponekad nisu moralne.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Prevarant aa_aca

Post od aa_aca »

Ма није могуће?!
Korisnikov avatar
Janko M
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:37 pm

Post od Janko M »

Stevan Rakić napisao:I ja sam primoran da upozorim ostale clanove ovim putem na prevaranta koji se predstavlja kao aa_aca.
Vidim da je i jos neke ljude prevario. Meni je pokusao da uzme novac, ali nije uspeo.
Savetujem vam da se pricuvate ovakvih prevaranata i da mu nikako ne dajete novac.
Navlaci ljude na nekakav svoj sajt, a onda im nudi razne usluge, koje ponekad nisu moralne.
Hvala ti na informaciji. Vodiću računa. Dobro je da i drugi čuju o njemu i da budu oprezni.
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Ma šta vas dvojica govnara radite ovde?

Neko vas je prevario? Pa tužite ga i mičite svoje smrdljive guzice odavde.

Znate li šta se dobija za klevetu? Ako vas je ispalio rešite to kao ljudi a ne kao stoka. Samo lažete.

Mnogo me nervirate jer previše smrdite.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Odgovori