PRERANA EJAKULACIJA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
danielgoth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 20, 2015 6:13 pm

PRERANA EJAKULACIJA

Post od danielgoth »

Pozdrav...Moj problem pocinje sa preranom ejakulacijom.. Normalan odnos je bio 30 minuta - 20 minuta. Kontrola orgazma dozivio bih orgazam kad bih htio...Jedno vrijeme sam sexualno neaktivan jer nisam imao djevojku duzi period. Međutim sa novom djevojkom otkricu problem brzog ispustanja sjemena na samom startu. Drugii put traje nesto vise. Dok 3put proradi odnos traje 10 minuta. Problem je u samom startu na pocetku prvo izlijevanje sjemena imam osjecaj neke krivice osjecaj da sam zakazao; osjecam neugodnost; jako me boli...

Kod oralnog sexa kad me partnerka zadovoljava oralno ma koliko vlage bilo u ustima njenim nemam potrebu da ejakulisem moze potrajati i do 20 minuta kad se ona odmori il ja odlucim da je dosta uredno izvrsim ejakulaciju.

Ali kod sexa dok 5-6 puta dok penis uđe u vaginu dolazi do ejakulacije ma koliko se trudio odgodti ejakulaciju. Sto se tice erekcije ona je uredna penis je tvrd. Da sad sam probao sam Man King pilule Biljne i TOP man Biljni koji bi trebao smanjti osjetljivost i produzti trajanje odnosa nije se desilo osim jake erekcije i tvrde i jake zelje.

Imam 2 opcije da se javim Urologu sa problemom broj 2 ljekovi kamagra gel il super kamagra navodno su odlicne

Molim za svajet sta i kako postupti i najvise kako otklonti problem neugode?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: PRERANA EJAKULACIJA

Post od _david_ »

prerana ejakulacija 20 minuta haha pa koga ti zajebavas ovde? prosecan seks traje nekih 3,4 minuta i to je mnogo...
Odgovori