Ovaj problem ne mora da bude u osnovi psiholoshki,vec je u pitanju hemija mozga.Naime serotonin (josh se naziva hormon srece) jedan od glavnih hormona za regulaciju brojnih funkcija organizma je ukljuchen u sam proces ejakulacije.On predstavlja inhibitor ejakulacionog procesa,Odnosno sluzi da do ejakulacije kasnije dodje.Ukoliko je nivo ovog hormona nizi kod choveka,dolazi do do prevremene ejakulacije.takodje nizak nivo serotonina predstavlja glavni uzrok depresije,shto se povezuje sa onom prichom da stres,nervoza,depresija i slichna stanja dovode do prerane ejakulacije.Sad su u svetu krenuli da leche PE time shto ljudima daju antidepresive koji direktno utichu na povecanje nivoa serotonina u mozgu..tipa seroxat,zoloft,paroxetine i sl.
Rezulati pokazuju da manje doze ovih lekova znachajno produzavaju seksualne odnose.E sad..problem sa ovim lekovima je taj shto ih ja lichno nikome ne bih preporuchio,jer sam jedno vreme uzimao prvi od ova tri i situacija je bila dosta zeznuta,primetio sam da su mi sexualni odnosi u to vreme bilo znatno duzi,ali sa druge strane postoje nuspojave koje se javljaju na ovom tipu leka i zbog kojih cela ova akcija nije vredna.Plus shto svi ovi lekovi stvaraju zavisnost.(ja ih nisam uzimao zbog ovog problema sa PE).U svakom sluchaju poenta cele priche je da ne treba sebe kriviti za to,kao shto ovaj dechko Milosh misli za sebe da je retard i sl. Glavnu ulogu u ovome kao i u svemu ostalom u ljudskom telu igra hemija i hormoni,tako da ne prebacuj sebi nishta.ja sam pri prvom odnosu imao isti problem tj zavrshio sam celu akciju pre nego shto sam je uopshte pocheo
za 10 sekundi
i dva sledeca puta isto. ako te devojka ne kapira i sl. oteraj je u pm.
Mislim da su ove kreme najbolji izbor,za vezbe ne znam,probaj sa kremom pa kad dostignesh odredjeni nivo samopouzdanja probaj da smanjujesh dozu kreme,sve manje i manje dok ne probash ponovo bez nje.Prochitao sam par postova iznad da je chovek imao odnos od sat vremena kad je koristio kremu zvuchi prilichno impresivno,jel imao josh neko slichna iskustva?