PRERANA EJAKULACIJA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Okt 16, 2017 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: PRERANA EJAKULACIJA
Mozda onda onaj Prolong. Jeste da ima u sebi valerijanu. Ali koliko vidim na biljnoj je bazi. Ja koliko god sam pokusavao da zaustavim ejakulaciju kada mi je penis u napetom stanju nisam uspeo. Jednostavno posle nekoliko sekundi svsrim. Ovo postaje vec frustgrirajuce. Priznajem da imam probleme u glavi ali to brzo svrsavanje je bilo i kada sam imao stabilnu vezu i redovan sex sa devojkom. Tako da mislim da nije samo stres u pitanju. Mada ga nisam 12 godina.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Па онда пробај да пијеш само валеријану. На њу мена навикавања и не ремети менталне функције. Не може да шкоди. Институт Јосиф Панчић прави одличну тинктуру од валеријане.
-
- Stalni član
Probacu mozda samo nju da pijem mada bih mogao i taj Prolong da probam ali skupo je ako se pije kao sto se preporucuje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Па ако стављају и валеријану то значи и да она има ефекта, само је питање коликог. Један мој другар је због треме на факултету пио дневно од 11 до 16 капи и то му је много помагало. Дозу мораш да испробаш, али не знам која је максимална дневна доза. Распитај се у апотеци када будеш куповао. У принципу пије се ујутру јер је дејство прилично споро.
-
- Stalni član
Ovo sam nasao na jednom sajtu kao psiholoske uzroke prevremene ejakulacije.
Sve je kod mene prisutno sem prekomernog rada i ranog iskustva intimnog zivota.
Poslednjih 12 godina nisam imao sex. Previ sex imao tek u 23 godini. Do jedine devojke u zivotu znaci od 23 do 32 godine sam imao samo 4 seksualna kontakta tako sto sam placao kurve.
Ne valja slika, ne vidi se, ostavi link...
-
- Stalni član
https://sr.mymedicalmembership.com/kogd ... henie.html
Evo ovde. Prvi, cetvrti i sedmi se ne odnose na mene sve ostalo kao da je preslikano. Jedino sto imam klasican opsesivno kompulsivni sindrom.
Evo ovde. Prvi, cetvrti i sedmi se ne odnose na mene sve ostalo kao da je preslikano. Jedino sto imam klasican opsesivno kompulsivni sindrom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 21, 2023 6:43 am
Tablete za odlaganje ejakulacije - https://euhealth24.com/sr/drug/generic- ... -dapoxetin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 16, 2016 9:44 am
- Kontakt:
Od kada se 10 minuta smatra preranom ejakulacijom? Ovo je normalno trajanje. Da biste mogli raditi nešto duže ili češće, isprobajte Cenforce 100. Ali mislim da je 10 minuta u redu u vašem slučaju.
-
- Stalni član
Sta bih ja dao da mogu da imam sex 10 minuta. Pa meni najduze je trajao oko minut do minut i po. Bez predigre jer sa njim do njega ne bi ni doslo.