Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Jun 13, 2009 5:18 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 2:39 am
Postovi: 4
Iz licnog iskustva.. par piva poprilicno resava problem :) ( i ne zezam se )!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Jun 19, 2009 10:02 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Maj 11, 2009 5:05 pm
Postovi: 5
Moze li prevremena ejakulacija biti uzrokovana nekom bakterijom ili bilo kakvom infekcijom?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Jul 31, 2009 10:18 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Postovi: 38
Lokacija: Novi Sad
Mislim da ne može, prerana ejakulacija ti je vezana za to koliko ti je penis nadražen... Moja iskstva:
- prvi sexualni odnos, nikako da svršim, traje i traje, valjda iz nekog straha jbm li ga...
- sa istom devojkom drugi i svi ostali odnosi katastrofa!!! svršim posle minut-dva, ne pomaže ni nabrajanje fudbalera reprezentacije, ma ništa...
- vremenom sam skontao da jednostavno treba da opustim mišiće donjeg dela stomaka i oko penisa i onda malo produžim odnos
- raskinuo sa njom i postao pico-lovac, jbm šta stignem i uvek mi prvi put do jaja...
Aj sad malo šta sam naučio na sopstvenim primerima:

- PROVERENO je da ako izdrkaš 2-3 sata pre odnosa da će ti duže trajati ali samo pod uslovom da te nije napalila kao majmuna, znači jedino ako ona jaaaako želi a tebi se spava ;)
- PROVERENO je, u toku odnosa izvadi ga iz nje par sekundi pre nego što osetiš da ćeš svršiti, i tako 2-3 puta i VERUJ mi trebaće ti vremena pre nego što svršiš (jedino je loše to što nju spustaš vađenjem ali upotrebi prste tamo gde si stao sa njim i stvar rešena, naprafi foru kao da je dodatno pališ ;) )
- NAJBOLJE ti je da ti kontrolišeš situaciju, ti budi inicijator promena poze (praviš pauzu da se smiriš malo, čitaj post iznad...), malo upotrebi maštu, lizanje, prsti, dodirivanje glavića samo po usminama njenim (to ih pali), loži je pre nego što opet uđeš u nju... Poenta je da ti njega izvadiš na 15-ak sekundi par puta i onda slobodno udri, dobro njoj a i tebi :)- ili najjednostavnije reci joj da je prvi sex za tebe, a posel 15-20 minuta opet krenite i taj je kao za nju (tebi će trebati više vremena 100%)


Valjda sam malo pomogao :) sad kad sam se obrezao valjda neću imati tih problema jer glavić (koža glavića) ojača i manje je osetljiva...

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=dyxURBVW_MU


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Avg 11, 2009 3:26 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
Postovi: 64
Lokacija: Novi Sad
Treba mi nekoliko saveta u vezi ovog problema. Imam 19 godina i naravno kao i vecina 19- o godisnjaka imam problem sa preranom ejakulacijom. Uglavnom izdrzim 2-3 minuta, nekada 5, najvise je bilo 20-ak, ali sam tada bio pijan tako da se to ne racuna. Probao sam sve i svasta ali nema nekih znacajnih promena na bolje. Probao sam sa masturbiranjem 1-2 sata pre odnosa, ali ne vredi. Drzim otkriven glavic kako bi se smanjila njegova osetljivost ali ni to ne pomaze. Jedino sto sam primetio da stvarno pomaze jesu 2-3 piva, tada mogu bez problema da izdrzim 5 minuta, ali mi to nije resenje. U pocetku sam mislio da se ovo desava usled mog neiskustva i napaljenosti, ali vec godinu dana imam redocne odnose i sve je isto kao i na pocetku. Cuo sam da pomaze "cijalis", mislim da se tako zove, pa me interesuje da li da probam sa tim ili ne? Da li mi je neophodan lekarski recept ili mogu da odem u apoteku i trazim tako nesto? Kolika je cena tog leka, ne bih zeleo da odem u apoteku i iznenadim se kada cujem cenu? Da li ima veze sa ovim frenulum koji bi trebao da odstranim?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Avg 11, 2009 7:09 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 11, 2009 5:49 pm
Postovi: 1
Pozz, svima, procitao sam upravo sve poruke ... Evo mog slucaja:

Imam 24godine, sa devojkom sam skoro godinu i po dana... Ljubav na prvi pogled i te stvari, poceli smo sa sexom posle nedelju dana i nikad se lepse nisam osecao. Da napomenem da sam isto imao pre 5 godina imao dugu vezu sa devojkom koju sam voleo, da se zna da mi nije prvi put da volim...

Otkako sam sa njom imam problem sa PE, jer je mnogo volim i mnogo se napalim kada sam sa njom. Da stvar bude gora, vece pre nego sto smo se smuvali ja sam bio sa jednom devojkom na vece i bez hiperbolisanja sex je trajao od 01h-05h posle zurke, jeste da sam imao alkohola u krvi, ali on je svrsila 5 puta a ja jednom.
Vremenom situacija varira, npr zimus nisam imao problema, ali opet su poceli proletos, i koristio sam tehnike, 2h pre, ali kad se napalim ne vredi nista... Ona se ne ljuti... Ali problem je veci zato sto kada se ja priblizim vrhuncu i ona je blizu takodje, samo sto ne pocne sa svrsavanjem, i onda kad ja prekinem da ne bi doslo da ejakulacije, njoj se izgubi ceo uzitak, ne moze da nastavi odatle nego kao da moramo ispocetka... Znaci problem je sto ne mogu da "zamahnem" jos 5-6 puta...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Čet Avg 13, 2009 6:30 pm 
Korisnikov avatar OffLine Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 9:59 pm
Postovi: 1910
A da nije resenje u alkoholu? Mozda si zato imao tako dugacak sex onda.Probaj da popijes neku casu piva ili vina,cisto malo da otupis osecaj.
Ali nemoj da preteras jer ce te devojka ostaviti zbog alkolizma :)

_________________
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Uto Avg 18, 2009 10:11 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Postovi: 38
Lokacija: Novi Sad
@ LIMANAC i WASSERMAN:

Pročitajte moj post iznad vaših i samo napred ;)

OVO JE BITNO:
- PROVERENO je, u toku odnosa izvadi ga iz nje par sekundi pre nego što osetiš da ćeš svršiti, i tako 2-3 puta i VERUJ mi trebaće ti vremena pre nego što svršiš (jedino je loše to što nju spustaš vađenjem ali upotrebi prste tamo gde si stao sa njim i stvar rešena, naprafi foru kao da je dodatno pališ )
- NAJBOLJE ti je da ti kontrolišeš situaciju, ti budi inicijator promena poze (praviš pauzu da se smiriš malo, čitaj post iznad...), malo upotrebi maštu, lizanje, prsti, dodirivanje glavića samo po usminama njenim (to ih pali), loži je pre nego što opet uđeš u nju... Poenta je da ti njega izvadiš na 15-ak sekundi par puta i onda slobodno udri, dobro njoj a i tebi - ili najjednostavnije reci joj da je prvi sex za tebe, a posel 15-20 minuta opet krenite i taj je kao za nju (tebi će trebati više vremena 100%)

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=dyxURBVW_MU


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Sub Avg 29, 2009 10:20 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:00 am
Postovi: 4
E,grasak,to radi,probao sam x puta,ustvari..bilo je slucajno,jer do sad nisam znao za to,ali radi.
Imam 22.god i imam problem sa preranom ejakulacijom,tacnije,kada je oralno mogu da izdrzim kolko mi volja,kontrolisem ejakulacije,a vaginalno 10ak minuta samo,retko to traje 30+min. Naravno(posle prvog svrsavanja), drugi put mogu da izdrzim kolko zelim,s' tim sto osecaj nije isti. Mada me moja mala uvek izgori....
Ima li pomoći?:)
Hvala unapred


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Pon Sep 14, 2009 4:55 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 5:36 pm
Postovi: 77
Lokacija: Beograd
Ko god da je pitao za cijalis, on ne pomaze da odgodi ejakulaciju, on ti samo pomaze da mozes da postignes erekciju u bilo kom trenutku u periodu od 48 sati, tako da nema potrebe da uzimas vec gore pomenuti , osim! ako zelis da imas odnos sa devojkom vise puta od broja 5 , i ako ti je zadovoljstvo da ti ona saopsti posle cetvorocastovnog seksa da ne moze vise :lol:

E sada, da se vratim na moju misao, kod mene je to bio dugogodisnji problem, mislim da u ranijim postovima to mozete i videti...ali evo posle nekoliko godina vezbe, borbe , nerviranja, ostavljanja riba (i obratno) na kraju se sloze kockice.

Sve je stvar prakse, nikakvi gelovi, hemijski preparati, pilule ne pomazu. Zasto? Jerbo je sve u nasoj glavi...
Preterano uzbudjenje, strah od nezadovoljenja partnerke etc etc.. sve to utice na nas i na reakcije koje slede.
Bitno je opustanje, mentalna samokontrola , naravno i praksa za sve to kao i za vec pomenuto suptilno "vadjenje" i vase ponasanje koje mora da izgleda sa puno samopouzdanja i da znate sta radite(da vodite glavnu ulogu).Evo licnog primera : Kada se priblizavam vrhuncu, izvadim i onda volim da se igram sa partnerkom, da joj lizem, pa prelazim rukom preko klitorisa, sve u stilu da tako treba da ide (sto naravno i treba :) ). Zatim mini trikovi poput razmisljanja o tome kako kad odete u selo, morate da istimarite konje, nahranite svinje, i pokupite svo ono seno...:) uvek dobro pomognu.

Sto se tice alkohola, nije sporno, uvek moze, ali kod mene se ispostavilo da kada je zategnuta situacija ne pomaze ni to.
Alkohol pomaze samo sa uigranim igracima :)

Takodjer postoje kegelove vezbe PC misica, ali u tome covek stvarno treba da bude uporan, iskreno, jesam vezbao jedno vreme, ali stvarno nisam imao strpljenja za to.

Sve u svemu , sada stvarno mogu da iskontrolisem svaku situaciju. Ali nije da mi se nije desavalo da sam svrsio u prvih 10 min, ali dobro to je prvi put, i ako je devojka orna za dalju akciju (a uglavnom jeste) onda svaki sledeci je sve duze i bolje.

Sve se vezba pa i to, promene se partnerke, uvidite sta koja voli, i sta vi volite kod njih. Seks nije suvo karanje. Tu mora da postoje i odredjeni vajbovi...onda je zadovoljstvo vece.
Nekada sam i voleo sex na jedno vece, ali ako je devojka preko puta vas prazna ili nemate nikakvo misljenje o njoj, ili u najgoru ruku vam se cak i ne svidja...onda takav seks nije vredan.... Ne znam , neki ce reci da gresim...ali dobro...100 ljudi 100 cudi..

Eto nadam se da sam koliko toliko uspeo da pomognem , pa ako ima daljih pitanja , rado cu odgovoriti u neko dogledno vreme.

Pozdrav!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Uto Sep 15, 2009 8:08 pm 
Korisnikov avatar OffLine Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 9:59 pm
Postovi: 1910
evo ja naisla slucajno na jedan link : http://*/ODLAG ... ACIJE.html

_________________
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Ned Dec 20, 2009 2:19 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Dec 14, 2009 9:52 pm
Postovi: 1
Molim vas da odgovorite ukoliko imate informaciju gde se moze nabavitidolokain gelili paroksetin? U apoteci ili sexy shopovima?
Neko je vec pitao ali niko nije odgovorio.
Hvala


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Sub Mar 20, 2010 1:02 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:37 pm
Postovi: 2
Zdravo svima...
Volela bih da mi neko pomogne nekako...Zabavljam se sa momkom godinu dana.Sexualan zivot nam je bio i vise nego zadovoljavajuci.On ima 23 godina,ja imam 21.Do pre 3,4 meseca,mogao ja bez problema i do 5 puta...Ali od pre spomenutih,3,4,meseca,uspevamo samo jedanput i to svaki put bude vrlo kratko,sto se ranije kod tog prvog puta skoro nikad nije desavalo...Pokusamo drugi put,traje neko vreme i vrlo brzo,izgubi erekciju.Pomazem mu,svakako,i uspeva (teskom mukom) da dodje opet do erekcije ali vrlo brzo nestane,i nikako,nikako nema ''drugog puta'' da ne govorima o trecem ili cetvrtom...:)Ja sam mu pricala da mora da se javi lekaru,ali musko ko musko,sramota ga je,verovao je da ipak nije potrebno da je to nesto trenutno...pa sam ja resila da se raspitam ovako...Zali mi se kako mu ni sam nagon nije vise kao sto je bio,cak ni kad je sam sa sobom...Verujem da se verovatno vec opteretio time i da mu se stvara ta neka blokada zbog prevelikog razmisljanja...ali mene je strah da nije nesto vise od psihickog problema...Ako je neko imao neki slican problem ili zna nesto vise o tome,neka bude ljubazan da mi pomogne:)))
Unapred hvala....


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Sub Mar 20, 2010 1:02 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:37 pm
Postovi: 2
pardon,23 godinE :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Sub Mar 20, 2010 1:33 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 7:10 pm
Postovi: 2290
najbolje bi bilo da nam on opise problem sa svoje strane, jedino tako ce se imati bolji uvid o cemu se radi...ali to gotovo uvek bude psiholoski problem...stres, umor, razne brige, sve to dovodi do problema i na tom polju...ono sto partnerka moze da ucini je da pruzi maksimalnu podrsku...najveca greska bila bi da navaljuje, insistira na resavanju problema, razgovor je svakako jako bitan izmedju dvoje ljudi, ali on mora biti nenametljiv, bez "komandovanja", jer to jos vise pogorsava stvar...prvi koraci su svakako potpuno razumevanje, neosudjivanje, nenametljiva podrska tokom seksualnog odnosa, strpljenje, trud da atmosfera bude maksimalno opustena, rasterecena, kao da je sve uredu, bez usmeravanja paznje na to sta ce biti, iscekivanja i provere da li ce moci...dakle prvo daj sve od sebe da atmosfera bude opustena, pokazi ljubav, ako trenutno ima problema i briga u svom zivotu pruzi mu maksimalnu podrsku, ako nije trenutak za seks onda ga odlozite kada situacija bude povoljna, nikada na silu...i razgovarajte o problemu ali na adekvatran nacin, u adekvatnim trenucima, nikako u momentima kad to moze da ga povredi...uz razumevanje i podrsku problem ce se, uz strpljenje, svakako resiti...
i naravno, budite realni, ne treba ocekivati da muskarac moze bezbroj puta za redom...kod mnogih muskaraca je sasvim normalna pojava da nakon orgazma sledecu erekciju ne mogu da postignu odmah, ponekad i nekoliko sati nakon toga je potrebno da se napravi pauza... nekada covek moze vise puta za redom, nekada ne moze, i ako ne moze to nije znak da nesto nije uredu! mozda je tako kod njega sve ok, samo nemoj da budes prezahtevna... :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PRERANA EJAKULACIJA
PostPoslato: Ned Maj 09, 2010 1:21 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 5:36 pm
Postovi: 77
Lokacija: Beograd
U potpunosti se slazem sa Dr011, i mioljub , samo strpljenja i puno podrske. Ja znam kako je , jer je nisam imao a to je najteza stvar u spoju dve osobe. Psihicki je problem, a uzrok preterano razmisljanje. Znas i sama da je covek sam sebi najveci neprijatelj, tako da , mora on sam da se izbori sa tim.
Sa srecom i pozdrav! 8)


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 158 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: