Punim 15 godina za 3 meseca, seksualno sam aktivan, i imam malo duzi za svoje godine(18 cm).
Muci me to sto mi se u zadnje vreme desava da svrsim posle nepunog MINUTA. Isto se desava i nakon sto me devojka oralno zadovolji(Sa tim da dok me ona oralno zadovoljava je potrebno i do 15 minuta, valjda zato sto ide brze pa sporije... itd.), i u 'drugoj turi' je takodje ista situacija(doduse nesto duze, ali opet isto mi dodje) pre sam mogao da izdrzim i po sat vremena bez prestanka, ali u zadnje vreme cim svrsim 1-2 puta i izvadim ga, spusti mi se i ne moze da se digne neko vreme. Cak se i desi da mi se spusti dok je u njoj. Nemam nikakvih problema sa erekcijom dok ne svrsim. Pre seksa se napalim i digne mi se brzo, ali problem nastaje kad svrsim i izvadim ga. Video sam neke prolong tablete ali su bezobrazno skupe. Trebaju mi neki saveti za odlaganje ejakulacije ili postizanje erekcije nakon sto svrsim, posto bi nakon 15 sekudni mogao da odmah nastavim samo kada mi se ne bi spustio.
E sad za drugo pitanje, koja su vasa iskustva sa kondomima?
Uzmite u obzir da imam 14 godina i da nemam svoju platu. Durex kupujem vec godinu dana, ali je cena prosto smesna. 250 dinara ti uzmu za 3 kondoma. Usput sam se u Durex duboko razocarao, jer mi je pukao za prvi maj i onda sam morao da kupim toj devojci neke tablete od 3000 dinara.
Ako vec taj Durex koji je po pravilu najskuplji, a ipak moze da pukne, onda vec pocinjem da se brinem sta bi bilo kada bi uzeo Masculan od 150 dinara.
Trebaju mi neka iskustva sa jeftinijim kondomima... da li pucaju, zuljaju... itd.
Hvala unapred