Preponski bruh.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2006 1:48 am

Preponski bruh.

Post od [email protected] »

Sve je pocelo prije nekih godinu dana.Poceli su bolovi u ledjima u visini bubrega ( te bolove imam jos uvijek ),a onda je taj bol poceo polako prelaziti preko kuka na stomak nize odnosno u visini mokracnog mjehura.Zadnjih 2 mjeseca taj bol plako silazi u lijevi testis i kao da je oko testisa malo zadebljanje,kao da nesto mekano ima oko testisa.Za sve ovo vrijeme tj.godinu dana samo sam 2-3 puta imao jake bolove u stomaku pa i manje u ledjima i to svaki put kad sam se opteretio ( jednom sam igrao fudbal nakon duzeg vremena ,a jednom nosio neke malo teze kese sa pijace ).Citav ostali period od cca godinu dana bolovi su vise neprijatni nego jaki.Pisam u zadnje vrijeme dupli mlaz.Do sada sam radio na pocetku ultrazvuk stomaka,a u zadnjih 2 mjeseca rentgen bubrega,CT stomaka i karlice,kontrole urina i krvi,ultrazvuk mokracnog mjehura i mokracnih kanala i nista nisu nasli osim malo krvi u mokraci.Za 10 dana imat cu Cistoskopiju.Zivim u inostranstvu i ovde to zakazivanje ide toliko sporo da mozes u medjuvremenu umrijeti.Da li je ovo bruh?Citao sam komentare i niko ne spominje da je krenulo sa bolovima u ledjima pa preko stomaka pa do testisa.U pocetku je doktor sumnjao na kamenac zbog malo krvi u mokraci,a i prije 10 godina su mi na ultrazvuku nasli 2 kamencica koja ove zadnje pretrage nisu uopste registrovale odnosno nasle?Molim sve one koji imaju ili su imali slicne probleme da mi odgovore.Jos na moju nesrecu ja vec 13 godina bolujem od PARKINSONOVE BOLESTI koja je mozda razlog svega ovoga jer kad mi ne djeluje medisina tada ulazem silnu snagu i napor da ustanem iz stolice,fotelje,kreveta,auta.........
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne,ovo nije bruh !!!!!!
Ovo su klasicni simptomi kamena u bubregu i ureteru koji je posao napolje.
Posto ste radili toliko puno ispitivanja prosto vise ne znam sta da vam preporucim osim da slusate lekare sta vam savetuju.

pozdrav !
Odgovori