Preklinjem pomozite bio bih vam veoma zahvalan

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Smor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 22, 2005 2:39 am

Preklinjem pomozite bio bih vam veoma zahvalan

Post od Smor »

Skoro sam saznao za ovaj sajt i moram vam reci da je fantastican. Evo mog problema. Video sam pitanje koje je ranije poslao neki decko a koji ima isti problem ko ja a to je (molim vas procitajte):

za vreme erekcije nemoguce je da prevucem kozicu preko glavica.cini se kao da je (a zapravo i jeste) otvor premali za tako nešto.što se vise i jace trudim da prevucem kozicu,to osecam veci bol i takode imam osecaj da bi,ukoliko nastavim sa jacim pokusavanjem,kozica ili vec neka zila pukla,sto bi naravno prouzrokovalo nesnosan bol.
sa druge strane,dok penis nije u erekciji,dok je u "opustenom" stanju,bez vecih problema uspem da prevucem kozicu.
tada primecujem nešto sto me zapravo zaista brine.
oko glavica,na njegovom kraju ili oko njegovog "prstena" (kako vec glasi medicinski termin za to,ne znam) nalazi se veliki broj kao nekih veoma sitnih gljivica,kao veoma sitne bele bubuljice.zapravo me i ne boli pri dodiru,vise je u pitanju onako...neki nelagodan osecaj.
takodje sam primetio da se,pocevsi od tih sitnih bubuljica,po glavicu siri nekakvo crvenilo.ne preko celog glavica,vec na pojedinim mestima.

naravno,ova tri problema:nemogucnost prevlacenja kozice,sitne gljivice i crvenilo na glavicu su osnovni razlog zbog koga vas najiskrenije molim za mišljenje,odgovore,savete...jer sam veoma zabrinut.

Odgovor je dobio sto se tice fimoze a ja bih zeleo da znam sta su one gljivice na obodu glansa i sta sa njima.

Molim vas odgovorite znam da je ovo vec mnogo puta obradjena tema ali ako ste bili u istoj ili slicnoj situaciji znate kako mi je, tako da molim vas pomozite sa svojim savetima. Hvala.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

SAVET BROJ 1. Stisni muda i idi kod UROLOGA/DERMATOVENEROLOGA. Veruj mi da se niko nije plasio vise od mene, tresao sam se danima ali sam ipak otisao.

Te tackice sto ih imas na obodu su 99.99% posto ono sto imam i ja a to je NISTA ! One su NAJNORMALNIJA pojava, imaju ih neki muskarci, ne svi, to su zlezdice, ja ih na primer imam malo i po kozici i medicinski izraz za njih je HIRSUTES PAPILlARIS PENIS a neko mi je ovde rekao da se drugacije zovu TISONOVE ZLEZDE.

Za crvenilo ne znam.

Vidi, mozes ti ovde da pitas za savet, evo ja sam ti dao savet i objasnio sam ti sta mislim da jeste, ali ja nisam lekar i verujem da te nisam ni malo umirio. Ja sam ovde poceo da dolazim tek posto sam sve proverio kod lekara. Ne razumem ljude koji prvo dodju ovde da pitaju nesto a nece da odu kod lekara. Mene bi to samo jos vise uplasilo.[/b]
Smor
Novi član
Novi član

Post od Smor »

puno hvala!
Smor
Novi član
Novi član

Post od Smor »

Sta su uopste te Tisonove zlezde i zasto su tu gde (ne)treba. Takodje, da li mogu da spavam sa devojkom bez brige da ce se nesto njoj desiti?
Molim vas za odgovor.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Brate, mora da se salis!?? Ja ti kazem ono sto mi je rekao lekar specijalista i pravo da ti kazem apsolutno me ne zanima sta one traze tu dok god znam da sam zdrav.

I kakvo ti je to pitanje, ja ti kazem da to nije nista, znaci NIJE BOLEST a ti me pitas da li se tvojoj devojci moze nesto desiti... moze joj se desiti to da zatrudni ako spavas bez zasitite, eto sta joj se moze desiti. :)

Ako je u pitanju ono sto je i kod mene BUDI BEZ BRIGE ali NAGLASAVAM JA NISAM LEKAR !
bozica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 22, 2005 11:03 am

Re: Preklinjem pomozite bio bih vam veoma zahvalan

Post od bozica »

Izvini ako sam te razumela sem tih promena koje imas ti ne mozes normalno da prevuces kozicu za vreme erekcije
Zato sto znam da to manje vise normalna pojava i da se dosta ljudi otarasilo toga, ali samo operacijom ako ne mozes sam to da uradis, tj nesto kao obrezivanje, a te promene(infekci) koje imas verovatno mozda cak i to smeta ko zna.
U svakom slucaju urolog ne gine.
Smor napisao:Skoro sam saznao za ovaj sajt i moram vam reci da je fantastican. Evo mog problema. Video sam pitanje koje je ranije poslao neki decko a koji ima isti problem ko ja a to je (molim vas procitajte):

za vreme erekcije nemoguce je da prevucem kozicu preko glavica.cini se kao da je (a zapravo i jeste) otvor premali za tako nešto.što se vise i jace trudim da prevucem kozicu,to osecam veci bol i takode imam osecaj da bi,ukoliko nastavim sa jacim pokusavanjem,kozica ili vec neka zila pukla,sto bi naravno prouzrokovalo nesnosan bol.
sa druge strane,dok penis nije u erekciji,dok je u "opustenom" stanju,bez vecih problema uspem da prevucem kozicu.
tada primecujem nešto sto me zapravo zaista brine.
oko glavica,na njegovom kraju ili oko njegovog "prstena" (kako vec glasi medicinski termin za to,ne znam) nalazi se veliki broj kao nekih veoma sitnih gljivica,kao veoma sitne bele bubuljice.zapravo me i ne boli pri dodiru,vise je u pitanju onako...neki nelagodan osecaj.
takodje sam primetio da se,pocevsi od tih sitnih bubuljica,po glavicu siri nekakvo crvenilo.ne preko celog glavica,vec na pojedinim mestima.

naravno,ova tri problema:nemogucnost prevlacenja kozice,sitne gljivice i crvenilo na glavicu su osnovni razlog zbog koga vas najiskrenije molim za mišljenje,odgovore,savete...jer sam veoma zabrinut.

Odgovor je dobio sto se tice fimoze a ja bih zeleo da znam sta su one gljivice na obodu glansa i sta sa njima.

Molim vas odgovorite znam da je ovo vec mnogo puta obradjena tema ali ako ste bili u istoj ili slicnoj situaciji znate kako mi je, tako da molim vas pomozite sa svojim savetima. Hvala.
EyesWideShut
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 19, 2005 9:03 pm

trk kod urologa :)

Post od EyesWideShut »

smore, ne brini nista.
imao sam isti 'problem' i pre dve godine ga resio.
stvar je veoma prosta, odradi se u lokalnoj anesteziji. vec nakon sat vremena sam se spustio niz stepenice bez icije pomoci i odvezao kuci.
dok ti je penis u zavoju (pa naravno kad ti visak kozice skinu) dobro pazis na higijenu, pijes antibiotike i nakon sedam dana odes lekaru da ti skine koncice. da ti kremicu da mazes ranu i nakon mesec dana se 'pustaj u promet' :)

videces da je iskustvo sasvim drugacije (u pozitivnom smislu)!

ne boj se nista i kod urologa. e da, i ja sam pre toga imao te 'bradavice'. nestale kao rukom odnesene posle operacijice!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

jasno

Post od vasa »

Ne mogu takodje da verujem da sa takvim problemom nisi vec bio kod lekara-osim ako ti je 15-ak godina.Stvar je prosta i lako resiva 100% iako nisam lekar imao sam slicnih iskustava.Bele tackice moze biti vise vrsta a neke su bezazlene neke ne al se lako uklanjaju-uostalom pitam se ko bi se seksao sa takvim stanjem-SAVET-KOD LEKARA-BEZ STIDA
Odgovori