Molim vas možete li mi reći gde moj dečko da obavi ovaj pregled, i kako se obavlja, mislim na koji način.
Unapred hvala
Pregled na prisustvo Candide?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Neka ode kod bilo kog urologa bilo u dom zdravlja bilo kod privatnika.
A ako mislis gde da ode da mu uzmu bris i to mozes uraditi u Pasteru, Hezsalabu, WMA zavisi koju metodu hoces da uradi tvoj decko.
Najpouzdanija je PCR metoda koja se kod muskarca radi iz urina a kod zena iz brisa.
Kosta 3500 dinara i rade je jedino WMA i Hexsalab koliko ja znam .
Ostale metode se mogu uraditi bilo gde i dosta su jeftinije.
A ako mislis gde da ode da mu uzmu bris i to mozes uraditi u Pasteru, Hezsalabu, WMA zavisi koju metodu hoces da uradi tvoj decko.
Najpouzdanija je PCR metoda koja se kod muskarca radi iz urina a kod zena iz brisa.
Kosta 3500 dinara i rade je jedino WMA i Hexsalab koliko ja znam .
Ostale metode se mogu uraditi bilo gde i dosta su jeftinije.
Yeckar
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dijagnoza ovog gljivicnog oboljenja se postavlja mikroskopskim pregledom razmaza materijala uzetog sa zahvaćenog dela vagine, glansa penisa ili prepucijuma. Ponekad lekar i samim pregledom po karakterističnom izgledu može zaključiti da se radi o infekciji Candidom albicans.
Dakle bris u domu zdravlja ili privatno! Kako god!
011/ 309 66 63
011/ 309 69 80
064/ 820 28 88 Hexalab!
Ili bilo koja druga lab ord koja radi briseve, a to je skoro svaka! Imash net, google pa zivkaj telefonom, taman da vidish i cene gde su najpovoljnije!
Dakle bris u domu zdravlja ili privatno! Kako god!
011/ 309 66 63
011/ 309 69 80
064/ 820 28 88 Hexalab!
Ili bilo koja druga lab ord koja radi briseve, a to je skoro svaka! Imash net, google pa zivkaj telefonom, taman da vidish i cene gde su najpovoljnije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Neka on prvo uradi samo bris uretre i glansa, ti uradi vaginalni i cervikalni bris ako sumnjas na kandidu (pretpostavljam da imate neke tegobe cim pomisljate na kandidu).
A posle... ako kandida vec postoji "dole" mozete da uradite i briseve usne duplje i grla jer postoji mogucnost prenosa oralnim seksom.
Hmm... eto na to je tamara mislila
A posle... ako kandida vec postoji "dole" mozete da uradite i briseve usne duplje i grla jer postoji mogucnost prenosa oralnim seksom.
Hmm... eto na to je tamara mislila